Διακοπές στον ορίζοντααα...! - Ready for Summer Holidays !





''Διακοπές; Στο εξωτερικό; Πότε;'' Ρώτησα με εκείνο το έκπληκτο βλέμμα την μαμά μου πριν από ένα μήνα όταν μου ανακοίνωσε το επικείμενο ταξίδι μας σε Βερολίνο, Δρέσδη, Πράγα και Κοπεγχάγη (συμπεριλαμβανομένης κρουαζιέρας στην Βόρεια Θάλασσα!) και η αλήθεια δεν την πολυπίστεψα τότε! Μετά όμως, από μια γρήγορη ματιά στην Google και βλέποντας ότι η αγαπητή μητέρα δεν αστειεύεται, μαγεύτηκα ! Και φυσικά περίμενα το ταξίδι μου με ανυπομονησία.Συνεπιβάτες μου η μαμά μου, η αδερφή μου and my sweet grandma! Αναχώρηση : 2 days left. Διάθεση : η καλύτερηηηη! 

Μαθαίνοντας, λοιπόν, βασικές λέξεις και φράσεις στα Τσέχικα (wow!) και ακούγοντας Cornershop - Brimful of Asha 

  

έφτιαξα μια μικρή λίστα με τα must things που θα πρέπει οπωσδήποτε να έχω στην βαλίτσα μου (δυστυχώς 20 κιλά μόνο!).Να επισημάνω ότι τα weather forecasts έδειχναν συνεχώς καταιγίδες και θερμοκρασία έως 23 βαθμούς...οπότε θα κάνω μια mini πρόβα τα winter clothes μου (μου είχαν λείψει η αλήθεια!). Check : 



  • Το αγαπημένο μου άνετο jeanάκι, που συνδυάζεται πολύ εύκολα με οποιοδήποτε logo T-shirt. (βέβαια ένα jacket από πάνω  είναι απαραίτητο!) 





  • Και αφού συνδυάζεται τόσο εύκολα με T-shirts δεν θα παραλείψω να έχω αρκετά μαζί μου.Τα faces logos με τρελαίνουν και είναι απίστευτα στυλάτα! 






  • Χμμ, νομίζω πως θα καταλήξω σε νεϋορκέζικο steet style. Και γιατί όχι; In fashion και άνετο θα είναι the best I could choose για το ταξίδι μου! Θα χρειαστώ τα all starάκια μου λοιπόν...







  • Αλλά δεν πρόκειται να αφήσω τα αρβυλάκια μου σπίτι! (Ναι η Lourdes αρχίζει και με επηρεάζει..αχαχαχ!) 





  • Κάτι λείπει όμως για να συμπληρωθεί το look! Ααα...το red leather jacket μου of course! Το λατρεύω..τόλμησέ το! 









  • Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά ως γνωστόν, εγώ θα τραβήξω την προσοχή στα νυχάκια μου! Shatter nails (τα αγαπημένα μου μακράν για το φετινό καλοκαίρι!).Θα μιμηθώ  την κυρία Katy Perry και θα προτιμήσω την γαλάζια βάση με black shatter nail polish O.P.I. 




  • Και να μην ξεχάσω να βάλω στην pull and bear τσαντούλα μου το chatphone μου (αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσω!). Θα σας κρατάω ενήμερους μέσω twitter,  επομένως! 




                                            Wish me a nice trip!

0 σχόλια