Κυτταρίτιδα τέλος! | H νέα σειρά της The Body Shop "Spa Fit" | Review

Καλησπέρα lovely readers!

Ξέρω πως πάει καιρός από το τελευταίο μου ποστ, αλλά το άγχος και το βαρύ κλίμα με την ανακοίνωση της βαθμολογίας των πανελληνίων δεν με άφησαν να αφιερωθώ όσο θα ήθελα στο blogάκι μας! Anyways, όλα έληξαν αισίως και εμείς εδώ στο TFV ετοιμαζόμαστε για ένα τρελό καλοκαιράκι! Όμως ένα ζήτημα μας καίει πολύ τώρα τελευταία... Και νομίζω πως από τον τίτλο καταλαβαίνεις γιατί θα μιλήσουμε σήμερα!


Κυτταρίτιδα, λοιπόν! Την μισείς, την απεχθάνεσαι και δεν ξέρεις πως να την αντιμετωπίσεις! Χμμ, εγώ επειδή σε καταλαβαίνω και θέλω να απολαύσεις την παραλία φέτος (!), σου βρήκα το μαγικό όπλο εναντίον της! Θυμάσαι που πριν λίγες βδομάδες βρέθηκα στο μυρωδάτο κατάστημα της The Body Shop στην Ρόδο;! (δες εδώ).
Εκεί η Μαίρη μου έδειξε την σειρά Spa Fit που υπόσχεται σύσφιξη και τόνωση! (Να ξέρεις πως ότι υπόσχεται η The Body Shop ισχύει! Στο εγγυώμαι!).



Η σειρά προϊόντων Spa Fit περιλαμβάνει απολεπιστικό, τονωτικό σπρέι, λάδι για μασάζ και εργονομικό αξεσουάρ για μασάζ. (Το δοκίμασα και χαλαρώνεις πραγματικά!)
Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε τα με τις ακόλουθες τεχνικές μασάζ 2-3 φορές την εβδομάδα. (Από την 3η μέρα θα δεις θεαματικά αποτελέσματα!)


Yummyyy βαζάκι!

Λοιπόν, τι λες; Θα την δοκιμάσεις ή την έχεις δοκιμάσει ήδη;
Άφησε το σχόλιό σου εδώ ή στη σελίδα μας στο facebook!

Και μην ξεχνάς σε περιμένουν πολλά ακόμα άρθρα για την αγαπημένη σου εταιρία!



0 σχόλια