The Body Shop: Blogger Exclusive Presentation


"Πιστεύουμε ότι η ομορφιά πηγάζει από την καρδιά των ανθρώπων. Για εμάς ομορφιά είναι να δείχνεις καλά, να νιώθεις καλά και να κάνεις καλό!"


Η  ώρα είναι έξι ακριβώς. Ετοιμάζω την μηχανή μου και μπαίνω μαζί με την κολλητή  μου – contributor στο blog- στο κατάστημα της The Body Shop στη Ρόδο. Η Κική βρίσκεται στην πόρτα του καταστήματος, μας υποδέχεται χαμογελαστή και μας οδηγεί στο εσωτερικό του. Εκεί γνωρίζουμε την Μαίρη! Γλυκιά, χαμογελαστή και ευδιάθετη, η υπεύθυνη του καταστήματος δείχνει πανέτοιμη να μας ξεναγήσει στον υπέροχο μυρωδάτο κόσμο της The Body Shop! Άκρως ενθουσιασμένες και ήδη ζαλισμένες από τις γλυκιές και φρουτώδεις μυρωδιές  ανοίγουμε καλά μάτια και αυτιά και ξεκινάμε το tour


Αρχικά ενημερωνόμαστε για την πολιτική της The Body Shop και τις αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται. Για ρίξε μια ματιά!




 Είναι συγκλονιστικό το συμβάν που μας  διηγήθηκε η Μαίρη: Μια κυρία, κάτοικος χώρας που συνεργάζεται με την The Body Shop (βλ. Εμπόριο με Κοινότητες) επισκέπτεται το κατάστημα της Ρόδου και δακρυσμένη ευχαριστεί το προσωπικό για το έργο της The Body Shop και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη που τους έδωσε!

Η The Body Shop:
Είναι ενάντια στην δοκιμή προϊόντων πάνω σε ζώα.
Υποστηρίζει το δίκαιο εμπόριο με τις Κοινότητες.
Πιστεύει σε μας και ενεργοποιεί την αυτοεκτίμησή μας.
Υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Προστατεύει τον πλανήτη μας.


Διάβασε το απόσπασμα από το ενημερωτικό φυλλάδιο που προμηθεύτηκα από το κατάστημα και μάθε περισσότερα για το Εμπόριο με τις κοινότητες! 





Στη συνέχεια, για μιάμιση ολόκληρη ώρα εξερευνούσαμε, δοκιμάζαμε, μάθαμε πολλάάάά beauty tips - που επειδή σας αγαπώ πολύ θα σας τα εκμυστηρευτώ όλα  (!) -  και  φύγαμε με μια φορτωμένη σακουλίτσα με υπέροχα The Body Shop προϊόντα, τα οποία θα δοκιμάσουμε και θα σας πούμε σύντομα εντυπώσεις!  Το post αυτό βέβαια είναι μόνο η αρχή από τα πολλά ενημερωτικά άρθρα που ετοιμάζω για εσάς!  Έχω μάθει τόσα πολλά μέσα σε ένα απόγευμα που μέσα σε ένα post δεν χωράνε! Stay tuned, λοιπόν, γιατί στο επόμενο post θα μάθεις πως θα φορέσεις το μαγιό σου χωρίς τύψεις…. Και τι εννοώ ;

Κυτταρίτιδα τέλος , με την νέα Spa Fit σειρά της The Body Shop!

Τι; Θες να μάθεις τώρα περισσότερα;! Κάνε λίγη υπομονή και το super post σου έρχεται!  Και για να μην χάνεις καμία δημοσίευσή μας ένα Like εδώ και θα γεμίζουμε όμορφα την αρχική σου! (έχουμε και giveaway…τρέξεεεεε!)

0 σχόλια