Erre Due Volumizing - Waterproof Mascara | Review

Καλησπέρα hotties, besties, lovely readers και περαστικοί!

Έχεις καταλάβει πως τον τελευταίο καιρό δεν μένω μόνο στον κόσμο του fashion blogging, αλλά φροντίζω να σε ενημερώνω για οτιδήποτε νέο στον τομέα της ομορφιάς! Και μπορώ να πω ότι το νέο μου hobby μου αρέσει υπερβολικά πολύ!
Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, εννιά το πρωί - χαράματα για μένα μετά από έναν χρόνο πανελλήνιες - χτυπάει το κινητό μου από την μεταφορική και σε λίγο φτάνει στην πόρτα μου ένα δεματάκι από την Erre Due! (wiiii). Να ξέρετε τα Erre Due πάντοτε τα αγαπούσα, οπότε δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά μου!

Το δεματάκι που παρέλαβα, λοιπόν, είχε δύο αποχρώσεις από την νέα mascara της Erre. Η πρώτη απόχρωση είναι η κλασσική 01 BLACK και η δεύτερη (που την λάτρεψα!!) είναι η 02 ELECTRIC BLUE. Είναι και οι δύο αδιάβροχες! (που σημαίνει ατέλειωτες βουτιές με βλέμμα που "σκοτώνει" !)

Η εφαρμογή τους είναι εξαιρετική! Μπορείς να δεις το βουρτσάκι παρακάτω!
Χαρίζουν πράγματι πολύ όγκο και ειδικά για σένα που έχεις πυκνές και κοντές βλεφαρίδες σαν και μένα είναι ότι πρέπει! Σου εγγυώμαι ότι δεν πρόκειται να κολλήσουν μεταξύ τους!
Και το καλύτερο; Έμεινα ενθουσιασμένη όταν μετά από 3 ώρες hanging out δεν ένιωθα καθόλου (μα καθόλου!) βαριά τα βλέφαρά μου! Είχα πάντα αυτό το πρόβλημα με τις προηγούμενες μάσκαρα που χρησιμοποιούσα και σπάνια έβρισκα κάποια που να με ικανοποιεί απόλυτα, αλλά η Erre έκανε καλά την δουλειά της όπως φαίνεται και η νέα mascara που κυκλοφορεί μπαίνει σίγουρα στην λίστα με τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά (και μη!) προϊόντα!

Και σαν καλή fashion blogger που κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της ομορφιάς θα σου δώσω ένα μικρό tip:  Για super summer and chic εμφάνιση χρησιμοποίησε την απόχρωση Electric Blue με απόλυτο white look και φρόντισε να έχεις μαυρίσει! Θα σαγηνέψεις το κοινό! (χιχι!)

Εσύ χρησιμοποιείς τα προϊόντα της Erre Due; ΄Εχεις δοκιμάσει την νέα μάσκαρα;

P.S. Μην ξεχάσεις να κάνεις το Like σου στην σελίδα μας στο facebook! Δύο σούπερ διαγωνισμοί σε περιμένουν!

Kisses xoxo











4 σχόλια

  1. Μμμμ φαίνεται πολύ καλή!
    Ό,τι καλύτερο σε ένα μακιγιάζ: μια πολύ καλή μάσκαρα!

    Thanks for sharing!
    Corina
    www.cocorrina.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να την δοκιμάσεις σίγουρα!!
      Σ' ευχαριστώ που επισκέφτηκες το blog μου!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Μαρία, είναι όντως!!
      Κορίτσια, την electric πρέπει να την δοκιμάσετε σίγουρα!!!

      Διαγραφή