Swedish air in Rhodes!

Αυτό το post είναι αφιερωμένο στην δικιά μου summer bestie! Ναι, δεν θα με δείτε ούτε σε μια φωτογραφία, γιατί εκείνη την μέρα ήμουν εγώ ο φωτογράφος!

Το κορίτσι της φωτογραφίας, λοιπόν, το λένε Nastassia (ή για μένα Nassa)  και συναντιόμαστε κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα! Βλέπεις, η τυχερή έχει και σουηδική καταγωγή, οπότε περνάει τον χειμώνα της στην κρύα και βροχερή Σουηδία! Κάθε Ιούνιο, όμως, εδώ και λίγα χρόνια η Ρόδος είναι ο τόπος συνάντησής μας και όπως καταλαβαίνεις περνάμε υπέροχα!

Κάτι που αγαπώ στην Nassa είναι ο ευρωπαϊκός και ο kind of swag αέρας στο ντύσιμό της! Εκεί, στις βόρειες χώρες ο κόσμος είναι πιο ελεύθερος, δεν υπάρχουν ενδοιασμοί στο ντύσιμο και η τεράστια αγορά σου δίνει άπειρες επιλογές. Πολλές φορές λοιπόν, αισθάνομαι ότι έχω μπροστά μου την Kenza!

Λίγο μετά το event της The Body Shop - ετοιμάζω juicy ποστ (χιχι!) -  αποφασίσαμε να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες για να σου δείξουμε τις καλοκαιρινές μας επιλογές στο νησί!
Η Nastassia προτίμησε ένα ρομαντικό και αέρινο look. Έχει συνδυάσει υπέροχα και πολύ αρμονικά τα χρώματα, ενώ το κόκκινο wavy hairstyle είναι το κερασάκι στην τούρτα!
Must του φετινού καλοκαιριού, τι άλλο;! Τα πολλάάάά δακτυλίδια στα χεράκια! Τόλμησέ το!

Λοιπόν, τι λες; +1 for my swedish girl?!

P.S. Δεν σε ενημερώνω για το που θα βρεις τα ρούχα που φοράει η Nassa, καθώς τα έχει αγοράσει σχεδόν όλα από την Σουηδία! Η ίδια πάντως πραγματοποιεί πολλές αγορές και από το e-bay!











1 σχόλια