Excursion to Psinthos, Rhodes

Καλησπέρα σε όλους!

Ελπίζω να είχες μια όμορφη και γεμάτη Κυριακή! Εγώ είμαι τόσο κουρασμένη που δεν μπορούσα  καν να ανοίξω τον υπολογιστή μου κι έτσι σου γράφω αυτό το ποστ απ' το κινητό, ενώ βρίσκομαι στην βεράντα μου και πίνω σπιτικη βυσσινάδα!

Σήμερα η μέρα μου ήταν full, μόλις που πρόλαβα να τσεκάρω τα mails μου! Η ξαφνική απόφαση για εκδρομουλα στην Ψινθο ξεφουρνιστηκε λίγο μετά τις δώδεκα και δεν μπορούσα να αντισταθώ στην πρόταση! Ένα γρήγορο ντους, σορτς, αέρινο top, handmade παντοφλακια on feet, Ray Ban sunnies και αμέσως στο Jeep!

Στην Ψινθο θα βρεις πολύ ωραίο φαγητό στην Πηγή Φασούλι - υπέροχος καπαμάς και γεμιστό σουβλάκι με φέτα! Τραπέζια κάτω απ' την δροσιά των δέντρων και πολύ φιλική ατμόσφαιρα! Και φοβερό επιδόρπιο φυσικά!! Εγώ δοκίμασα δροσερή πανακοτα με σιρόπι σοκολάτα και ζουμερά φρούτα! Yummy yummy σου λέω!! Και όπως καταλαβαίνεις έσκασα από καλό φαγητό...!

Μια βόλτα στην λιμνούλα με τις πάπιες και στο μονοπάτι λίγο πριν αποχωρήσουμε από το μέρος επιβάλλονται! Το νερό που κυλούσε ήταν πεντακάθαρο και πολυυυυ κρύο, ό,τι πρέπει για την μέρα δηλαδή! Η βλάστηση όπως θα δεις παρακάτω είναι κάτι παραπάνω από πλούσια και να σου αποκαλύψω ότι είχαμε την τιμή να μας περικυκλώσουν ένα τσούρμο χρωματιστές πεταλούδες καθώς διαβαιναμε το μονοπάτι (ειλικρινά, πρώτη φορά είδα τόσες πολλές πεταλούδες στην ζωή μου!). Το τοπίο, λοιπόν, ήταν μαγικό θα μπορούσα να πω και ανυπομονώ για την επόμενη εξόρμησή μου!

Εσύ πως πέρασες την Κυριακή σου; Περιμένω το σχόλιό σου!

Love,
K.
xxx

3 σχόλια