Soupline Aroma Sensations | Smell it, feel it...

Καλησπέρα κόσμε που αγαπάς την μπλογκόσφαιρα και απλέ περαστικέ!

Σήμερα το ποστ μου θα είναι πολύ μυρωδάτο! Κι αυτό γιατί θα σου μιλήσω για το νέο Soupline Aroma Sensations! Τώρα θα μου πεις πως ξαφνιάστηκες λίγο με το topic, αλλά αν είσαι καλή αναγνώστρια και με παρακολουθείς εκεί στην τρομερή κουτσομπόλα aka facebook, θα έχεις καταλάβει πως ξεκινάω τώρα την φοιτητική ζωή και ψάχνω τρόπους για το πως θα στήσω το τέλειο νοικοκυριό! Με σκέφτηκαν, λοιπόν, εκεί στην Soupline και είπαν να με ενημερώσουν για το νέο τους stuff!




Μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα με την μυρωδιά! Μόλις άνοιξα το μπουκαλάκι ολόκληρο το δωμάτιο άρχισε να μοσχοβολάει μανόλια και λεβάντα (δοκίμασα την μωβ συσκευασία!).
Θεωρώ πολύ σημαντικό να έχουν τα ρούχα μου ένα διακριτικό άρωμα! Αφήνω τους γύρω μου να με γνωρίζουν από την μυρωδιά μου! Και το Soupline με βοηθάει να τα καταφέρω!
Ακόμα και αν δεν έχω φορέσει άρωμα, τα ρούχα μου βγάζουν ανάλαφρες μυρωδιές, άκρως χαλαρωτικές!

Η συσκευασία του Soupline προβλέπεται να τελειώσει πολύ γρήγορα και ανυπομονώ να δοκιμάσω και την υπόλοιπη σειρά! (ναι, είμαι μεγάλη fan των αρωμάτων!). Εξάλλου, είναι κανόνας: Treat your clothes well and they'll treat you better!
Εσύ μπορείς να περάσεις μια βόλτα από τα πολυκαταστήματα Αttica στην Πανεπιστημίου (City Link) και στο (Golden Hall) μέχρι το τέλος του μήνα για να ενημερωθείς και να δεις και μόνη σου γιατί είμαι τόσο ενθουσιασμένη!

Soupline for the win! 

2 σχόλια

  1. λατρεύω το Soupline!!από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου η μαμά μου πέρνει Soupline και πραγματικά μυρίζουν πολύ ωραία τα ρούχα!!για μένα πολύ καλή επιλογή και την προτείνω και εγώ!! ;)αν θέλεις ρίξε μια ματιά και στο δικό μου ποστ να μου πεις τη γνώμη σου!!ανυπομονώ!!! ;)

    xoxo stefania :)
    http://colorfulblast.blogspot.gr/
    https://www.facebook.com/pages/Colorfulblast/426217220765719

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις άφησα το σχόλιό μου! xxx
      Σουπλινένιες fans ενωθείτε! χιχιχι

      Διαγραφή