Golden Rose - Londessa | The Review

Καλησπέρα αγαπημένες μου αναγνώστριες και περαστικές που τσεκάρετε το blog μου!

Επιτέλους νέο ποστ μετά από αρκετό καιρό! Θα με συγχωρέσετε πιστεύω! Εξάλλου σας εξήγησα τον λόγο της απουσίας μου στο πρώτο μου video που δημοσιεύτηκε στο youtube και θα το βρείτε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=r7cPm_jf-ck

Λοιπόν, σήμερα θα διαβάσετε ένα πλούσιο review για τα προϊόντα της Golden Rose που έχουν κάνει "πάταγο" στον κόσμο της μπλογκόσφαιρας (αλλά ορκίζομαι πως είμαι η πρώτη fashion blogger - Ελληνίδα πάντα - που τα αναφέρει σε blogpost!). Δεν μπορείτε να φανταστείτε επομένως την χαρά μου όταν παρέλαβα το δεματάκι από την εταιρία! Είχα ακούσει πολύ θετικά σχόλια για όλα σχεδόν τα προϊόντα και ανυπομονούσα να τα δοκιμάσω και η ίδια, αφού εδώ και καιρό έψαχνα μια ποιοτική και οικονομική εταιρία καλλυντικών!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Την ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή! Δεν ξέρω αν φταίει η κόκκινη αξιολάτρευτη συσκευασία ή ότι κάνει τις βλεφαρίδες μου να φαίνονται πραγματικά πολύ πυκνές και τεράστιες! Η 3D Fantastic Lash κάνει πραγματικά αυτό που υπόσχεται! Θα δείτε ότι το βουρτσάκι της είναι πλαστικό, αλλά εμένα προσωπικά με βόλεψε πολύ και δεν με ενόχλησε καθόλου!
Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και θα σας την πρότεινα ανεπιφύλαχτα αν ψάχνετε μια πραγματικά καλή καθημερινή μάσκαρα. Το μόνο μειονέκτημά της είναι ότι βγαίνει σχετικά δύσκολα, επομένως θα χρειαστείτε ένα καλό γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ. Παρόλ' αυτά η τιμή της είναι αρκετά ελκυστική (γύρω στα 6 ευρώ αν δεν κάνω λάθος) και σίγουρα θα την αγόραζα ξανά!




Dipliner
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα χρησιμοποιήσει eyeliner ποτέ πριν λάβω αυτό το κομψό μπουκαλάκι της Golden Rose! Πάντα ήμουν fan των μολυβιών και αυτό δεν θα αλλάξει, αλλά....
Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου dipliner είναι αρκετά ικανοποιητικό σε σχέση με την τιμή του! Η διάρκειά του βέβαια δεν είναι πολύ μεγάλη και φυσικά απαιτεί ακριβείς κινήσεις για να πετύχεις μια ίσια γραμμή! Εγώ συνήθως σχεδιάζω ελαφρά την γραμμή στο βλέφαρο με μολύβι και στη συνέχεια περνάω από πάνω το eyeliner. Το κολπάκι αυτό με έχει σώσει πραγματικά!
Στα πλεονεκτήματά του είναι επίσης ότι βγαίνει πολύ εύκολα και δεν χρειάζεται να πιέσεις ή να τρίψεις το βλέφαρο.





Το επόμενο προϊόν είναι της εταιρίας Classics !

Αυτή η διακριτική τετραπλή παλέτα (πολύ οικονομική και αυτή!) μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις ένα πολύ εντυπωσιακό μακιγιάζ! Τα χρώματα βέβαια μπορεί να μην γράφουν τόσο έντονα όσο φαίνονται, αλλά για μένα αυτό ήταν πολύ θετικό καθώς θεώρησα τις αποχρώσεις αρκετά έντονες για τα γούστα μου! Παρόλ' αυτά η διάρκειά τους είναι αρκετά μεγάλη και σίγουρα μια τέτοια παλέτα θα ήταν πολύ χρήσιμη για το καθημερινό σου μακιγιάζ!




Last but not least, το προϊόν που αγάπησα περισσότερο απ' όλα!! Δοκίμασα και τις τέσσερις αποχρώσεις αυτών των υπέροχων (κυριολεκτικά!) lipsticks!! Έχουν υπέροχες αποχρώσεις, είναι πολύ ενυδατικά και περιέχουν Shea που τόόόόσο το λατρεύω!! Μπορεί να μην έχουν την "φοβερή" διάρκεια, αλλά προσωπικά αυτό είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει καθώς κοστίζουν μόλις 3-4 ευρώ και κάνουν την δουλειά τους πολύ καλά σε σχέση με άλλα πολύ πιο ακριβά κραγιόν με την ίδια διάρκεια! Θα τα αγόραζα σίγουρα ξανά!





Τα προιόντα της Golden Rose κατασκευάζονται στην Τουρκία και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτά εδώ: https://www.facebook.com/goldenrosegreece?fref=ts

Έσεις έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από τα προϊόντα της εταιρίας; Ποια είναι η γνώμη σας γι' αυτά; Περιμένω τα σχόλιά σας!

Love,
K.
xxx

2 σχόλια

  1. Kαι εγώ μόλις έγραψα το δικό μου review για τα καλλυντικά και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Η μάσκαρα φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και θα ήθελα να τη δοκιμάσω σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιστευεις οτι διαβαζω συνεχεια για αυτά, και δεν εχω καταφέρει να τα δοκιμάσω στη Πάτρα; Δεν εχω που να τα βρώ! Αλλά θα φροντισω σιγουρα να παραγγειλω από τη σελίδα τους! Δεν πάει άλλο! ;ρ Nice post!! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή