Perfectdress.gr | Rock 'n' Roll Queen

Νομίζω πως ο τίτλος τα λέει όλα. Πιο ροκ ποστ δεν έχει δημοσιευτεί σ' αυτό το blog - και να επισημάνω πως ΛΑΤΡΕΥΩ το ροκ, το alternative συγκεκριμένα! Φαντάζεσαι, λοιπόν, τη χαρά μου όταν έφτασε το 3ο και τελευταίο μέρος της φωτογράφισής μας με το perfectdress.gr εκείνη την μέρα στην Πλάκα. 

Το φόρεμα που θα φορούσα το είχα τσεκάρει στο e-shop παύλα "γκουρού του φορέματος" και είχα πολύ μεγάλη αγωνία για την εφαρμογή του, καθώς δεν είχα δοκιμάσει κάτι παρόμοιο. Οι εντυπώσεις μου... οι καλύτερες φυσικά!


Τώρα θα με ρωτήσεις που να φορέσεις ένα τέτοιο φόρεμα.. Σου έχω έτοιμη την απάντηση! 
Το συγκεκριμένο κομμάτι θα το έχωνα στην βαλίτσα μου για Coachella (αν πήγαινα! κλαψ) και θα περιφερόμουν περήφανη στο campus του φεστιβάλ! Όσο όμως το #coachella_mood παραμένει ένα όνειρο, θα φορούσα το ιδιαίτερο φορεματάκι μου σε ένα δείπνο με μεξικάνικες πινελιές στο Salon de Bricolage  - kidding! Το πιο πιθανό είναι να μην επισκεφτώ ποτέ στη ζωή μου (καλά, δεν παίρνω κι όρκο) αυτό το μέρος. Anyways, ας επιστρέψουμε στην σκληρή (ή όχι και τόσο) πραγματικότητα. Λοιπόν, το φορεματάκι τούτο θα το φορούσα στο K44 ή στο Six D.O.G.S όταν θα έπαιζε η Μόνικα. Γενικότερα, θα το φορούσα σε οποιοδήποτε μουσικό event (λατρεύω alternative είπαμε!). Τώρα που το σκέφτομαι είναι και το ιδανικό look για την συναυλία των Placebo αυτό τον Αύγουστο! 

Το συνδύασα με μαύρα μποτάκια - αρβυλάκια και ένα μακρύ μαύρο κολιέ. Το μαύρο leather jacket επιβάλλεται για να ολοκληρωθεί το look. Ααα πρόσθεσα και λίγη λάμψη στα άκρα μου, για μια rock/girly πινελιά. 

Τι λες; Ενθουσιάστηκες;! Μπορείς να αγοράσεις online ολόκληρο το outfit εδώ.






 Dress: HERE
Biker Boots: HERE
Jewellery: HERE

Don't forget to Like PerfectDress on facebook!


0 σχόλια