Street Chic | Mix & match with Jeffrey Campbell & MINKPINK

Είναι και κάποιες μέρες που απλά ξυπνάς με μια διάθεση στα ύψη - ξέρεις, εκείνες οι μέρες που δεν προλαβαίνει να σε ξυπνήσει η ενοχλητική αφύπνιση του κινητού σου ( as for me, βλ. The Lion Sleeps Tonight). Εκείνες τις μέρες, λοιπόν, θα ξυπνήσεις νωρίς νωρίς, φρέσκια φρέσκια και μαζί με τον γαλλικό σου (με γεύση βανίλια-φουντούκι φυσικά!) θα πάρεις και ένα πλούσιο πρωινό (μέχρι και αυγά είσαι ικανή να τηγανίσεις πρωινιάτικα!). Θα βάλεις όλες τις κρέμες σου, τα αρώματα και τα συναφή. Τα μαλλιά σου βέβαια μπορεί να σου κάνουν νάζια, αλλά θα τα τιθασεύσεις εύκολα (είπαμε! τίποτα δεν θα χαλάσει την μέρα σου!). Και μετά...;

Μετά ανοίγεις την ντουλάπα και.... χμμ, έχεις διάθεση να παίξεις με τα χρώματα και τα patterns σήμερα, αλλά φοβάσαι πως μπορεί να γίνεις υπερβολική. Μπα, δεν νομίζω.. μια από εκείνες τις μέρες ξύπνησα κι εγώ με κεφάκια και για δες τι φόρεσα..

Αρχικά διάλεξα το πουκάμισο - αυτό το jean πουκάμισο που τόσο λατρεύω αυτή την περίοδο. Τα patterns του με ξετρέλαναν απλά και δεν μπορούσα με τίποτα να του αντισταθώ! Είναι MINKPINK και θα το βρεις στο favela.gr. Έπειτα, αποφάσισα να το συνδυάσω με αυτό το εφαρμοστό μαύρο παντελόνι με τις κόκκινες λεπτομέρειες (MINKPINK και αυτό!).  Πίστευα ότι θα καταλήξω σε ένα "too much" look, όμως δημιούργησα ένα από τα αγαπημένα μου outfits ομολογώ! Και φυσικά το Look δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς ένα ζευγάρι Jeffrey Campbell flatform sneakers! Διάλεξα ένα σε αποχρώσεις του μπλε, γιατί είναι γνωστό πως ο συνδυασμός μπλε-μαύρο χαίρει μεγάλης επιτυχίας! Άλλωστε ταιριάζει απόλυτα και με το jean πουκάμισό μου.

Έτοιμη πλέον, βγήκα μια βόλτα στο Κολωνάκι και εκεί με φωτογράφισε η φωτογράφος-ταλέντο Κατερίνα Πετρούτσου. Το μακιγιάζ επιμελήθηκε το δεύτερο ταλεντάκι, η αγαπημένη μου Κατερίνα Βλάχου.

Μπορείς να βρεις και να ψωνίσεις online ολόκληρο το outfit στο FAVELA.gr

Περιμένω να ακούσω τα σχόλιά σου!

p.s: Μ' αυτό το outfit κατάφερα να βγω 2η σε διαγωνισμό του FashionFreaks (!!) και σύντομα θα με δεις να πρωταγωνιστώ σε ένα πολύ φρέσκο videάκι μαζί με άλλα δύο μοδάτα παιδιά!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν με την ψήφο τους και ιδιαίτερα στην Φαίη, την Μαρία, την Claire και τους δύο αγαπημένους μου Κωνσταντίνους. :)

Love,
K.







0 σχόλια