A little bit of... Office Look.

Ειλικρινά, δεν πίστευα ποτέ πως θα σου έδειχνα σ' αυτό το blog outfit που βαδίζει στα χνάρια του office... και ούτε το σκόπευα - τουλάχιστον όσο βρίσκομαι στον πρώτο χρόνο της θρυλικής δεκαετίας των 20s. 
Και για να πω την αλήθεια, το σετάρισμα του outfit έγινε την τελευταία στιγμή (ναι, το ξέρεις πόσο αγαπώ την κυκλοθυμική διάθεση του καιρού αυτό το μήνα!).
Χμμ, αν πιστεύεις πως στα είκοσί σου το office look σου είναι αχρείαστο... you're wrong darling!

Εντάξει, εσύ μπορεί να μην χρειαστεί να τρέχεις σε meetings οργώνοντας της Αθήνα και αλλάζοντας τα Stan Smith σου με γόβες μέσα στο ταξί, ενώ ταυτόχρονα μετράς πόσες φουσκάλες μπορείς ακόμα να αντέξεις (τόσο βάναυση είναι η ζωή μιας fashion blogger - believe me), όμως σίγουρα όλο και σε κάποιο συνέδριο θα πας, όλο και κάποια παρουσίαση εργασίας θα κάνεις στη σχολή... αν και η εμπειρία μου θα σου πρότεινε να επενδύσεις σε flat oxfords. (duh!) 

Anyway, το κλειδί της επιτυχίας σ' αυτό το look είναι το σακάκι/blazer. Μπορεί πραγματικά να απογειώσει το ντύσιμό σου! My opinion... προτίμησε να έχει ένα ιδιαίτερο pattern ή χρώμα και συνδύασέ το με μονόχρωμο top και jeans - ας πούμε ότι προτιμάμε μια light και περισσότερο casual εκδοχή του office look, κάτι πιο φρέσκο δηλαδή! (ειμαιακομαεικοσιdamnit)
Τώρα αν θέλεις να κερδίσεις επιπλέον πόντους it's up to you girl, οι γόβες σε περιμένουν! (by the way παραδέξου πόσο υπέροχες είναι δικές μου.. έλα έλα, πες το!) 

*Παρατήρηση  1η: Είναι φανερό πως έγινα επίσημα, πλέον, μέλος του ginger hair, don't care.
**Παρατήρηση 2η: Έχω εθιστεί σ' αυτό το super duper χρώμα του μανό. (Επειδή θα ρωτήσεις... είναι Erre Due!)  
***Παρατήρηση 3η: Το τσαντάκι που κρατάω μετρά αρκετές δεκαετίες, πραγματικό vintage δηλαδή και είναι δέρμα! Το κληρονόμησα από την θεία της μαμάς μου (ωωω ναι! Το να τρυπώνεις σε ξένες ντουλάπες τελικά δεν είναι και τόσο κακό έτσι;!)  

That's all για σήμερα... Θυμάμαι ήταν Παρασκευή η μέρα της φωτογράφισης... και το ΣΚ που ακολούθησε ήταν ένα από τα best ever! (για Athens Xclusive Designers Week χτυπάει η καμπάνα.)
Έκανα πολλά πράγματα, είδα πολύύύύ κόσμο, είχα τη δικήμου red carpet moment και έχω να σου διηγηθώ πολλές και ζουμερές ιστορίες πέρα από τα φώτα και τις κάμερες. Και που τις έμαθα εγώ; It's a secret!

Υπομονή μέχρι το επόμενο post! Θα έρθει σύντομα - promise.

Big kiss,
K.




I'm wearing: Marks&Spencer Blazer / Mango see-through Top / Pull&Bear Jeans / Sante High Heels / Personal Collection Vintage Leather Bag 


Photographer: Katerina Petroutsou



2 σχόλια

  1. Υπέροχο το χρώμα των μαλλιών σου δε το συζητώ :)
    Όσο για το outfit, φανταστικό!! Οι δε γόβες έχουν απίστευτη απόχρωση..

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή