Spotted on the streets.

"Έχω βρει την ιδανική τοποθεσία", μου είπε η Κατερίνα... "Ένα σοκάκι στου Ψυρρή..."
Και φυσικά την εμπιστεύτηκα - είναι από τις φωτογράφους που θα κάνουν βόλτες στα στενάκια της Αθήνας μέχρι να βρουν το μέρος που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του φακού τους.

Και κάπως έτσι, το μεσημεράκι της Κυριακής βρεθήκαμε να περπατάμε στην κίνηση των αθηναϊκών δρόμων και φτάσαμε σε ένα σοκάκι με πολλές χρωματιστές πόρτες και graffiti - underground φάση.
Διαλέξαμε αυτή την κόκκινη πόρτα, η οποία ανήκει σε showroom (μην με ρωτήσεις ποιου σχεδιαστή, ο ήλιος με είχε χτυπήσει αρκετά για να μην θυμάμαι τίποτα!) και μαζί με την φασαρία του δρόμου και τις μουσικές που ακούγονταν από τις γνωστές ταβέρνες της περιοχής ξεκινήσαμε τις λήψεις...

ACTION: Την Κυριακή ξυπνήσαμε με διάθεση casual sporty chic σε μαυρόασπρες αποχρώσεις. Τα καινούργια μου Stan Smith δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το outfit - τελικά αυτά τα παπούτσια είναι φαινόμενο! Την διαφορά στο look κάνει η αγαπημένη μου καρπουζί satchel bag (δηλώνω ερωτευμένη μαζί της). Τον προηγούμενο μήνα τόλμησα να επενδύσω σε retro sunnies... Αρκετά σκούροι φακοί, αλλά η επιλογή μου άξιζε - δεν νομίζεις;! Άλλωστε, μπορώ να παρακολουθώ τα πάντα ανενόχλητη πλέον! (γκουχου, γκουχου)

Anyway, μετανιώνω που δεν έμεινα για καφέ... Θα ξαναπεράσω σύντομα όμως. Πρέπει να τσεκάρω το showroom...

Αυτά για σήμερα. Σ' αφήνω γιατί έχει πέσει δουλίτσα στο ntynomai.gr - ελπίζω να τσέκαρες το τελευταίο μου άρθρο εκεί! Έχει αέρα από Fifty Shades of Grey. (!)
Εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα... Έρχεται και εβδομάδα μόδας στο τέλος του μήνα, μην το ξεχνάς!

Big kiss,
K.









I'm wearing: H&M pants | Mango t-shirt | Owtwo cardigan | Perfectdress.gr satchel bag | Adidas Stan Smith

Photographer: Katerina Petroutsou

2 σχόλια