Sporty Chic


...or too cool for school. Οι βροχερές μέρες δεν λένε να φύγουν, αλλά μπορώ να πω πως αυτό δεν με πειράζει ιδιαίτερα, γιατί με ονειρεύομαι σε ένα μήνα ακριβώς στην παραλία του Λαγανά να κάνω (το πρώτο μου;) μπάνιο.... (ναι, ναι holidays booked!).
Anyways, το παρόν ποστ δεν έχω σκοπό να το αφιερώσω στις επίδοξες διακοπές μου, αλλά σε ένα φοβερό-γραφικό-bestviewever μέρος που ανακάλυψα πρόσφατα! Heading to the mountains, λοιπόν, φτάνω Μυστρά με όλο το team του blog (aka φωτογράφοι, contributors και fans και δεν συμμαζεύεται) σε ένα πέτρινο bistro με την καλύτερα θέα και μουσική (Royksopp it was!) ever.
Frenchy με πολλά παγάκια για extra δροσιά φυσικά, πολλές φώτο το τοπίο και λίγη μουρμούρα για ένα ακόμα press preview (@Marietta's Fantasy S/S '15) που θα χάσω. (σχολή και blogging δεν πάνε μαζί;;;)
Στα highlights η βροχή που μας έπιασε once again - σας έχω πει πως ζω στο μικρό Λονδινάκι #not.

Για το outfit δεν έχω να πω και πολλά... ξέρετε πως τον τελευταίο καιρό εγώ και το sporty chic έχουμε γίνει ένα! Λατρεύω το φόρεμα που ψάρεψα και το κατατάσσω στα must του #mysummerwardrobe. Όσο αφορά το υπόλοιπο look... Εεεμ, οκ φαντάζομαι κατανοείς πλέον ότι είμαι φανατικό adidas girl και μπορείς να με δικαιολογήσεις!

*Redhead power still on.
**..αλλά επείγει επίσκεψη για refresh colour.
*** Λατρεύω τα μηνυματάκια που μου στέλνετε και όλο το support σας, γι΄αυτό θα έχουμε σύντομα giveaway!!

Αν φτιάξει ο καιρός, εμείς θα τα ξαναπούμε soon soon.. Αν όχι, να ξέρεις πως δεν επιτρέπω άλλο βροχερό ποστ σ' αυτό το blog.


Big kiss,
K.





I'm wearing: Pull&Bear Dress |  Adidas Stan Smith Sneakers & Jacket


Photo credits: Fivos Markou
Location: Veil Cafe-Bistro

2 σχόλια