Spring Issues: The Shoe Hunter

Holaaaa, αγαπημένοι fashion voyagers!

Καιρό έχουμε να τα πούμε έτσι;! Μου λείψατε, σας έλειψα  - είμαι σίγουρη - μα ο κόσμος του insta κυριαρχεί και ακούγεται ότι οι εμφανίσεις μου εκεί είναι πιο συχνές!
Τώρα όμως που ξέκλεψα λίγο χρόνο απ' το φορτωμένο-όσο-δεν-πάει πρόγραμμά μου, είπα να φλυαρίσω λιγάκι στο blog μου!

Και για να μπω στο ψητό... θα μοιραστώ μαζί σας το τελευταίο fashion issue που μπήκε στη ζωή μου και το έλυσα.. επιτυχώς: Παπούτσια !
Ας ξεκινήσουμε με το ό,τι η άνοιξη με παιδεύει πολύ σαν εποχή. Ο καιρός διατηρεί μια κυκλοθυμική διάθεση και επιμένει να μην είναι καθόλου συνεργάσιμος κατά τη διάρκεια της μέρας με τις στυλιστικές μου επιλογές. Γι' αυτό φέτος αποφάσισα να βάλω τα πράγματα σε μια τάξη, ώστε να σταματήσουν επιτέλους να με επηρεάζουν τα σκαμπανεβάσματα του καιρού -αψούύύύύύ.
Για να ξεκινήσεις, λοιπόν, τον πόλεμο πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα εφόδια, which means... παπούτσια!

Το έψαξα πολύ να ξέρεις! Ξεκοκάλισα κάθε βίβλο της μόδας, κάθε σελίδα που αρθρογραφούν ψαγμένα fashion victims και συγκέντρωσα τα πιο must ζευγάρια που πληρούν όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την βγάλεις "καθαρή" αυτή την άνοιξη! Και όχι μόνο αυτό, αλλά βρήκα και το site που θα τα αποκτήσεις όλα πανεύκολα με ένα κλικ, το spartoo.gr !

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

No.1 

 New Balance

Άνεση και Street Style πάνε μαζί!
 No.2
 
Mules

Κυριάρχησαν σε κάθε catwalk!



No.3

Slip On 

White Pleasure! 




Αυτά είναι τα τρία βασικά ζευγάρια που θα σε σώσουν κυ-ρι-ολε-κτι-κά και θα τα βρεις όλα με ένα κλικ στο site spartoo !
Με το πρώτο σου κλικ στο site είμαι σίγουρη πως τα μάτια σου θα βγάλουν καρδούλες αντικρύζοντας την τεράστια ποικιλία σε γυναικεία και ανδρικά, καθώς και σε παιδικά παπούτσια που ικανοποιούν ακόμα και τα πιο περίεργα γούστα κάθε μικρού μπόμπιρα! Αν θες να ξεκινησεις την αναζήτηση για τον τελευταίο απλά κάνε κλικ εδώ !

Στο spartoo.gr μπορείς να αποκτήσεις τα πιο τέλεια ζευγάρια από τις αγαπημένες σου μάρκες σε super duper τιμές! Τα προϊόντα θα φτάσουν σπίτι σου μέσα σε λίγες μέρες και μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή. Λοιπόν.. ακόμα να σερφάρεις στο spartoo.gr?!

Χμμ.. αρκετά φλυάρισα νομίζω... Ελπίζω το θέμα spring shoes να επιλύθηκε! Δεν ξέρω για σένα, πάντως εγώ τρέχω στο e-shop για να εφοδιάσω την παπουτσοθήκη μου με νέα "πυρομαχικά" !


Big kiss,
K.

0 σχόλια