22th Athens Xclusive Designers Week | What I wore #1


Hello, my gorgeous fashion voyagers! 😏

Η 22η Athens Xclusive Designers Week - AXDW ολοκληρώθηκε και είχα την χαρά να παρευρεθώ σε μερικά από τα shows της! Φέτος, για πρώτη χρονιά, παρευρέθηκα στην εκδήλωση ως Press, εκπροσωπώντας το Ntynomai.gr - το site στο οποίο αρθρογραφώ - και όχι ως Blogger. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα βρεις το άρθρο μου με όλες τις λεπτομέρειες για το τι παρουσίασαν οι σχεδιαστές στο site του Ntynomai.gr. (Θα σε ενημερώσω όταν δημοσιευτεί!)

Δεν μπορούσα όμως να μην έχω post και για το αγαπημένo The Fashion Voyage! 💗 Γι' αυτό αυτή τη βδομάδα θα δεις δύο blogposts (το ένα είναι αυτό που διαβάζεις τώρα!) με τις εμφανίσεις μου στην AXDW!

 *όσες με ακολουθείτε στο Instagram (@katerina_tfv) έχετε πάρει ήδη μια "γεύση"!

Ας δούμε, λοιπόν, τι τράβηξε ο φωτογραφικός φακός στο Μέγαρο του Ζαππείου -  αναμφισβήτητα η καλύτερη τοποθεσία για την εκδήλωση! - το Σάββατο που μας πέρασε (3η μέρα της Athens Xclusive Designers Week).





Το ροκ το αγαπώ, το ακούω και το φοράω. Είναι ένα κομμάτι της προσωπικότητάς μου και του style μου. Γι΄αυτό φέτος στην #axdweek αποφάσισα να επιλέξω ένα glam rock outfit προσαρμοσμένο στα δικά μου μέτρα...

Περιμένω τα σχόλιά σου! 💋
Love, K.



0 σχόλια