22th Athens Xclusive Designers Week | What I wore #2

 

Καλησπέρα αγαπημένες μου fashion voyagers 💗


Απόγευμα Κυριακής σήμερα και μένοντας πιστή στον λόγο μου, σας ετοίμασα το δεύτερο Outfit Post από την 22 Athens Xclusive Designers Week. Το συγκεκριμένο outfit το φόρεσα την τελευταία μέρα της εβδομάδας μόδας και όπως βλέπεις κινήθηκα σε πολύ safe στυλιστικές επιλογές - άλλωστε λένε ότι το μαύρο πάντα σε βγάζει "ασπροπρόσωπη"! Σκέτο μαύρο βέβαια δεν υφίσταται για μένα, γι' αυτό έδωσα το προσωπικό μου style στο outfit προσθέτοντας λίγο blink-blink σε τόνους του ασημί! Επειδή το top που επέλεξα είχε βαθύ ντεκολτέ έκανα styling με λεπτά κολιέ σε layering για να καλύψω το "κενό". Λατρεύω το trend του layering και το θεωρώ απίστευτα stylish! Όπως θα δεις παρακάτω τα κολιέ που αγόρασα είναι απο το πολυκατάστημα H&M, οπότε ήταν ιδιαίτερα οικονομικά. Τα αγόρασα σαν "πακετάκι", αλλά αν επισκεφτείς το κατάστημα θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από κολιέ-αλυσιδάκια για να τα συνδυάσεις μόνη σου σε layering!


 Εκείνη τη μέρα παρακολούθησα τα shows της Blumarine που παρουσίασε την κολεξιόν Blugirl και της Folli Follie! Και τα δύο ήταν εκ-πλη-κτι-κά 💞 Το μόνο κακό ήταν η αφόρητη ζέστη, αλλά ευτυχώς η Three Cents ήταν εκεί για να μας δροσίσει με τα υπέροχα αναψυκτικά της! (δοκίμασε το Pink Grapefruit Soda και θα με θυμηθείς 🍹)

Anyways, πέρασα πολύ όμορφα και σίγουρα ανυπομονώ για την επόμενη εβδομάδα μόδας την Άνοιξη! Αν θες να μάθεις περισσότερα για όλα όσα είδα στην #AXDWEEK μπορείς να διαβάσεις το άρθρο μου που δημοσιεύτηκε στο Ntynomai.gr κάνοντας ένα κλικ εδώ!



Θα τα πούμε σύντομα σε ένα επόμενο blogpost! Φυσικά περιμένω τα σχόλιά σου και τα μηνύματά σου όπως πάντα...

Love,
K.

0 σχόλια