Station Casual | Get The Look


Hello girls 💕

Όσες με παρακολουθείτε θα ξέρετε πως τα καθηρινά μου looks είναι αρκετά casual... Nothing extra on them!
Και αρκετές φορές με έχετε ρωτήσει πως μπορείς να κάνεις ένα καθημερινό look λιγότερο... καθημερινό - ugh! Γίνεται άραγε αυτό;! Κι όμως γίνεται... αλλά θέλει "εξάσκηση".
Θα είμαι σύντομη και θα σου παραθέσω μερικά απ' τα βασικά tips που χρησιμοποιώ για να πετύχω ένα casual look που με αναδεικνύει περισσότερο...

  • SHOES: Επιλέγω φυσικά ένα άνετο ζευράρι (sneakers ή μποτάκια) που παρόλ' αυτά μπορεί να "σταθεί" από μόνο του. Και τι εννοώ;! πχ. Αν πρόκειται για sneakers θα επιλέξω ένα διαχρονικό ζευγάρι κάποιας καλής εταιρίας αθλητικών ειδών - τα παπούτσια της Adidas είναι εδώ και χρόνια το μεγάλο μου crush - ενώ αν επιλέξω μποτάκια θα προτιμήσω ένα ζευγάρι που να έχει κάποια λεπτομέρεια... πχ γουνάκι γύρω απ' τον αστράγαλο, ανάγλυφο σχέδιο κτλ αλλά τίποτα σε extra βαθμό!
  • JEANS:  Η δυσκολία της υπόθεσης είναι να βρεις ένα τζιν που θα σου εφαρμόζει τέλεια! Γιατί έτσι το look σου (κι εσύ!) θα αναδειχθεί περισσότερο... Εγώ χρόνια τώρα δεν μπορούσα να βρω ένα τζιν που να "στρώνει" ακριβώς πάνω στο σώμα μου, μέχρι που ανακάλυψα τα jeans της εταιρίας American Eagle Outfitters! Μπορεί να είναι πιο ακριβά σε σχέση με τα jeans που θα βρεις σε πολυκαταστήματα όπως πχ Zara, Bershka κτλ, αλλά η εφαρμογή τους είναι τέλεια!!
  • TOP: Add some color! Καθώς τις περισσότερες φορές τα bottoms μου είναι αρκετά σκούρα, δεν ξεχνώ να προσθέσω λίγο χρώμα στο πάνω μέρος και συνήθως επιλέγω ένα top σε μια έντονη φωτεινή απόχρωση... Επίσης με το top σου μπορείς να "παίξεις" και να το κάνεις λίίίίγο πιο extra. Προσωπικά μ' αρέσει το top να έχει κάποια λεπτομέρεια στα μανίκια, ιδιαίτερο κόψιμο στους ώμους ή διαφορετικό ύφασμα πχ fluffy sweaters. 

Jeans: https://goo.gl/oEmPRa | Top: https://goo.gl/PxnBk4

Αυτοί είναι 3 βασικοί δοκιμασμένοι κανόνες που προσπαθώ να τηρώ στις καθημερινές μου εμφανίσεις για να τις κάνω λιγότερο "καθημερινές" και να επιλέξω πιο εύκολα το outfit, χωρίς να ιδιαίτερη "σκέψη"... Παρόλ'  αυτά ακόμα χρειάζομαι "εξάσκηση"... and that's the best part of it 😉

 Ελπίζω να σου έδωσα μια μικρή βοήθεια και θα χαρώ να ακούσω και τις δικές σου συμβουλές για "αναβαθμισμένες" καθημερινές εμφανίσεις!

Love,
K.





0 σχόλια