tosave.com | Οικονομικά και ποιοτικά πινέλα μακιγιάζ + Giveaway


Γεια σας αγαπημένες μου fashion voyagers 💗

Έχει περάσει λίγος καιρός από το τελευταίο μου blogpost, όμως το σημερινό είναι super και όπως θα είδες ήδη από τον τίτλο κρύβει και διαγωνισμούλη! Γι' αυτό συνέχισε το διάβασμα έως το τέλος.....

Λοιπόν... πριν από ένα-δυο μήνες το www.tosave.com μου πρότεινε να επιλέξω μερικά από τα προϊόντα του και να τα δοκιμάσω... (the good things when being a blogger 😘), ώστε να γράψω ένα review γι΄αυτά στο The Fashion Voyage.
Για όσες δεν γνωρίζετε το www.tosave.com, έχω να σας πω ότι είναι ένα e-shop τύπου e-bay, αλλά πολύ πιο οικονομικό! (κι όμως γίνεται να βρεις προϊόντα σε ακόμη χαμηλότερες τιμές απ' ό,τι στο e-bay!).  Ουσιαστικά μπορείς να αγοράσεις από laptop μέχρι πινέλα μακιγιάζ σε εργοστασιακές τιμές!! Super?! 😮😮😮

Αξίζει να τονίσω πως αν και τα προϊόντα που επέλεξα εγώ (τα δύο σετ πινέλων μακιγιάζ που θα δεις παρακάτω) ήρθαν από την Κίνα, έφτασαν στο σπίτι μου σε λιγότερο από ένα μήνα μέσω ΕΛΤΑ και μάλιστα ήρθε ειδοποιητήριο ώστε να παραλάβω τα πακετάκια από το ταχυδρομείο η ίδια και να μην υπάρχει περίπτωση να χαθούν! (well done guys 👌)

Και πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης... Αρχικά, πρέπει να σας πω ότι ο μόνος λόγος που επέλεξα να δοκιμάσω πινέλα μακιγιάζ είναι επειδή πάρα πολλές από εσάς με ρωτάτε που μπορείτε να βρείτε ποιοτικά πινέλα και να μην ξοδέψετε μια περιουσία για να τα αποκτήσετε! Οπότε αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία στο www.tosave.com μιας και οι τιμές των πινέλων μακιγιάζ ήταν υπερβολικά δελεαστικές.... και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα:

Η ποιότητά τους είναι τόσο καλή που μπορεί να συναγωνιστεί αντίστοιχα πινέλα που στην Ελλάδα θα τα βρεις μέχρι και σε 5πλάσια τιμή! Η τρίχα τους είναι συνθετική, αλλά πολύ μαλακή και δεν μαδάει με το πλύσιμο! Φυσικά δεν μπορώ να πω ότι η ποιότητά τους είναι αντίστοιχη των πινέλων από MAC ή από Real Techniques, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερη από πινέλα λιγότερο γνωστών εταιριών που βρίσκουμε στην Ελλάδα.... Οπότε πιστεύω πως ναι, αξίζει να αγοράσεις αυτά τα προϊόντα και ας περιμένεις ένα μήνα μέχρι να τα παραλάβεις!

Το καλύτερο part είναι ότι υπάρχει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων και μπορείς να βρεις τα πιο extra ή minimal σετ πινέλων που θες, σε τιμές κάτω των 10 ευρώ! Τα set που θα δεις παρακάτω (2 set των 10 πινέλων) κόστιζαν στο σύνολό τους λιγότερο από 15 ευρώ!

*Κάτω από τις εικόνες θα βρεις τα links για να αγοράσεις τα πινέλα.

Και επειδή θέλω πολύ να τα δοκιμάσει και κάποια από εσάς και να μας πει τη γνώμη της αποφασίσαμε μαζί με το www.tosave.com να κάνουμε δώρο σε μια τυχερή το set των 10 Mermaid Brushes!! 💖 

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα κλικ εδώ και να ακολουθήσεις τα 3 απλά βήματα! Ο διαγωνισμός λήγει 31/01/18 και η νικήτρια θα ειδοποιηθεί μέσω του Instagram!

Καλή τύχη σε όλες 💞
Love K.




Βρες τα πινέλα ΕΔΩ: https://goo.gl/MHJU3y





Βρες τα πινέλα ΕΔΩ: https://goo.gl/Nc4FFi

0 σχόλια