Kilo-Shop Athens | The altrnative choice



Ερμού 120.
Εκει θα βρεις τον παράδεισο του vintage.
Εκεί τον βρήκα εγώ τουλάχιστον.

Σάββατο μεσημεράκι λοιπόν και το team του TFV αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να ανακαλύψει επιτέλους το μυθικό μαγαζί στο τέλος της Ερμού... Η Δανάη, ιδιοκτήτρια και fashion director στο Kilo-Shop μας ξεναγεί στο μαγαζί και μας λέει όλο story για τη δημιουργία του!
Στο ισόγειο βρίσκουμε τον παράδεισο των γυναικείων vintage, ενώ στον πρώτο όροφο underground (και μη!) τύποι ψάχνουν το πιο αντιπροσωπευτικό t-shirt των 70's ή το ιδανικό ανδρικό Levi's jacket. Αν και δεν είναι ώρα αιχμής, το μαγαζί είναι αρκετά γεμάτο.. κυρίως από νέο κόσμο! Too cool for school  -  σίγουρα!

Φυσικά και δεν μπορούσα να μην εκμεταλλευτώ τα μοναδικά κομμάτια που βρήκα κι έτσι σας ετοίμασα δύο ιδιαίτερα outfit posts που θα ανέβουν πολύ πολύ σύντομα! (για hints μπορείς να με ακολουθήσεις στο instagram @katerina_tfv) αλλά και βιντεάκι που θα βρεις παρακάτω με ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ* για να μην αφήσω καμιά σας παραπονεμένη!

Για να κλείσω αυτό το ποστ και να σε αφήσω να δεις το βιντεάκι να ξέρεις πως στο Kilo-Shop μπορείς να βρεις τα πάντα και να τα ψωνίσεις με το κιλό! Vintage, αλλά και μοντέρνα ρούχα! Αν ψάχνεις ιδιαίτερα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σου, τότε έχεις επισκεφτεί σίγουρα το σωστό κατάστημα! Και μην ξεχνάς πως κάθε κομμάτι κουβαλάει τη δική του ιστορία....

*Οι όροι του διαγωνισμού βρίσκονται στην περιγραφή του βίντεο!


Καλή τύχη σε όλες!
Big kiss,
K.

Δες το βίντεο με ένα κλικ ΕΔΩ!




Photographer: Katerina Petroutsou



0 σχόλια