The dress I loved | Elegrina.gr

Hello  αγαπημένες μου fashion voyagers 💖

Ελπίζω να περάσατε ένα υπέροχο καλοκαίρι και να ξεκουραστήκατε αρκετές ώρες στην αγαπημένη σας παραλία..  Summer is officially over πλέον και μ΄αυτό το πρώτο φθινπωρινό post σας εύχομαι καλή επιστροφή στην ρουτίνα της πόλης.... (not ready for that tho 👀 !)

Anyways, στο σημερινό post θα σας μιλήσω για ένα e-shop που ανακάλυψα πρόσφατα και με ενθουσίασε με τα προϊόντα του! Το Elegrina.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για την γυναίκα και τον άντρα με τεράστια ποικιλία σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ! Συνεχώς προστίθενται νέα προϊόντα στις συλλογές (με όλα τα fashion trends που λανσάρουν οι influencers του εξωτερικού!) και οι τιμές είναι πραγματικά πολύ οικονομικές, όπως θα δεις και μόνη σου ρίχνωντας μια ματιά στο e-shop...
Φυσικά μπορείς να κάνεις τις αγορές σου πληρώνοντας με αντικαταβολή και θα λάβεις το δεματάκι σου άμεσα στην πόρτα σου!

Έπεσα πάνω στο e-shop ψάχνοντας για ένα maxi αέρινο φόρεμα σε λευκό χρώμα που είχα δει να φοριέται σε άπειρες φωτογραφίες στο Pinterest (τελευταία το τσεκάρω συχνά για inspiration...)
Και φυσικά δεν μπορείς να φανταστείς τον ενθουσιασμό μου όταν το βρήκα στο Elegrina.gr και το είχα στα χέρια μου μέσα σε ελάχιστες μέρες!

Επέλεξα το συγκεκριμένο maxi φόρεμα από την νέα collection του Elegrina.gr, γιατί εκτός του ότι είναι big trend για το φθινόπωρο, μπορεί να φορεθεί πολύ εύκολα τόσο σε μια πρωινή όσο και σε μια απογευματινή έξοδο αν συνδυαστεί κατάλληλα.


*Tip: Τα χρυσά κοσμήματα ταιριάζουν υπέροχα με το συγκεκριμένο outfit! Ο συνδυασμός choker και pendant είναι τόσος όσος χρειάζεται για να αναδείξει το ντεκολτέ χωρίς υπερβολές.
**Tip: Προτίμησε make up look σε bronze τόνους με μπόλικες λάμψεις 😉

Let me know if you try this outfit 👄
Τα λέμε σε ένα επόμενο post...
Love, K.

Special thanks to:
Photographer: Stalo Sfika  











0 σχόλια