Marilyda | Your blink love!

Καλησπέρα lovely readers και περαστικοί!

Σήμερα θα σας μιλήσω για το τελευταίο εύρημά μου που δεν είναι άλλο από τις Marilyda!
Η αλήθεια είναι πως οι τελευταίες μου βόλτες στα καταστήματα με απογοήτευσαν αρκετά και αποφάσισα να βρω άλλη διέξοδο για τις αγορές μου. Έτσι, ξεκίνησα να αναζητώ διάφορα online καταστήματα ή και ιδιώτες μέσα από τον χώρο του facebook! Θα έχετε παρατηρήσει και εσείς την πληθώρα σελίδων με handmade πραγματάκια! Μερικά από αυτά ίσως να μην ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας, αλλά αν ψάξετε καλύτερα σίγουρα θα ικανοποιήσετε και την τελευταία σας επιθυμία!

Κάπως έτσι κι εγώ μέσα από μια μεγάλη αναζήτηση ανακάλυψα τις Marilyda και ενθουσιάστηκα πολύ με τα κοσμήματά τους!! Η Εύη (η μαμά), η Μαρίνα και η Λυδία κρύβονται πίσω από την φανταχτερή και τόσο κομψή σελίδα του facebook και μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις δημιουργίες τους!

Στην χειμερινή τους συλλογή θα δεις rope necklaces (τα αγαπημένα μου by far!!), μεταλλικές λεπτομέρειες (it thing για τον φετινό χειμώνα), ύφασμα και χάντρες! Εγώ ξεχώρισα επίσης τους υπέροχους συνδυασμούς των αποχρώσεων σε πολλά κολιέ τους (rose gold με μπορντό to die for!!) και τα βραχιολάκια τους από ορειβατικό σκοινί που κοσμούνται με μεταλλικές πλάκες! Τα κοσμήματά τους είναι σίγουρα μοναδικά και statement, ενώ σου προσδίδουν ένα πολύ σικάτο ύφος!

Παρακάτω θα δεις τα κομμάτια που ξεχώρισα εγώ και με ένα Like εδώ μπορείς να τα αποκτήσεις άμεσα!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου;;;

Love,
K.
xxx 















3 σχόλια

  1. To pendant κεραυνός είναι υπέροχο.

    xoxo,
    Froso
    Style Nirvana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λάτρεψα αμέσως βραβειάκι από εμένα με πολύ αγάπη
    http://nickypan.blogspot.gr/2013/11/1-liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πειράζει που δε μπορώ να διαλέξω μόνο ένα;; ;) Αλλά ας παραδεχτω μία ιδιαίτερη προτίμηση στο πρωτο με τον κεραυνό, και το τελευταίο επισης! :))xx
    Vasiliki, tell-a-beauty-story.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή