Summer 2012 wears BLUE!

Απέχει μόλις ένα μήνα από κοντά σου και ήδη η αύρα του πλανιέται γύρω σου! Το καλοκαιράκι σε περιμένει και για φέτος, περισσότερο από ποτέ, είναι βαμμένο μπλε! Τσέκαρε το άρθρο μου στο ntynomai.gr και ετοιμάσου για μια "μπλε" πανδαισία!






Το καλοκαίρι πλησιάζει και για φέτος ψηφίζει… μπλε!
Ναι, ναι, ναι… ξέρουμε ξαφνιαστήκατε! Είναι όντως μια τεράστια αλλαγή, καθώς οι έντονες παστέλ αποχρώσεις είχαν καιρό να εμφανιστούν στο καλοκαίρι μας και πόσο μάλλον το μπλε, η επιλογή του οποίου – όντας απόλυτα συνδεδεμένο με τους καλοκαιρινούς μήνες- θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «μπανάλ» σε αρκετές εμφανίσεις μας… μέχρι πέρσι!!
Φέτος το κλίμα και οι διαθέσεις αλλάζουν, γίνονται πιο ζωντανές και καθώς τα έντονα χρώματα παρέλαυναν στις επιδείξεις των πιο γνωστών οίκων μόδας για την Ανοιξιάτικη-Καλοκαιρινή τους κολεξιόν, δεν μπορούμε παρά να ακολουθήσουμε την τάση που, κακά τα ψέματα ΟΛΕΣ λατρεύουμε, απλά μέχρι τώρα ίσως και να διστάζαμε να την στηρίξουμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις.
Χωρίς ενδοιασμούς πλέον βάζουμε (ή βγάζουμε!) τα «μπλε» απ’ την ντουλάπα μας και είμαστε έτοιμες να υποδεχτούμε το καλοκαίρι 2012!!!

Ας ρίξουμε μια ματιά, λοιπόν, στις κολεξιόν των αγαπημένων μας οίκων μόδας: 

0 σχόλια