Autumn Look with Plexi Bag


Hello girls 💕



Πρώτο αμιγώς φθινοπωρινό look για φέτος (επιτέλους!) και δεν θα μπορούσα να μην σας δείξω δύο από τα trends που θα κυριαρχήσουν αυτόν τον χειμώνα! Το πρώτο φυσικά δεν είναι άλλο από τα animal prints 🐆 - ένα κομμάτι που μπορεί εύκολα να απογειώσει το look σου και το ίδιο εύκολα να το κάνει να φαίνεται "δεύτερο". Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στην επιλογή του animal print που θα φορέσεις. Τα λεοπάρ patterns είναι αυτά που κυριαρχούν ιδιαίτερα, ωστόσο προσωπικά δεν τα προτιμώ. Θεωρώ πως ένα snake pattern μπορεί πολύ πιο εύκολα να αναβαθμίσει το look σου και να το κάνει να φαίνεται πιο "ακριβό". Οι συνδυασμοί μπεζ, καφέ-μουσταρδί, ανθρακί είναι αυτοί που πρέπει να τολμήσεις! Και μην ξεχνάς πως μόνο ένα βασικό animal print item στο look σου αρκεί! Don't overdo it!


 Δεύτερο trend δεν είναι άλλο από τις πλεκτές τσάντες! Τις είδαμε να φοριούνται πολύ το καλοκαίρι που πέρασε και φυσικά το trend συνεχίζεται και τον χειμώνα... Ωστόσο, οι τσάντες αυτές είναι πολλές φορές δυσεύρετες και τα σχέδιά τους περιορισμένα, λόγω της δύσκολης κατασκευής τους.
Κατά καιρούς πολλές από εσάς με έχετε ρωτήσει που μπορείτε να βρείτε αυτές τις χειροποίητες πλεκτές τσάντες σε προσιτές τιμές. Στο σημερινό ποστ σας έχω την απάντηση και δεν είναι άλλη από την Plexi Bag!
Η Plexi Bag είναι ένα online shop αποκλειστικά για πλεκτές τσάντες, οι οποίες φυσικά είναι χειροποίητες! Τα σχέδιά τους είναι πολλά και ικανοποιούν όλα τα γούστα και τις περιστάσεις! Μπορείς να δεις τη συλλογή τους ΕΔΩ. Σ' αυτό το ποστ βλέπεις τις πέντε δκές μου αγαπημένες! 💗
Αυτό που με κέρδισε στην Plexi Bag είναι η πολύ καλή ποιότητα και οι καλοδουλεμένες κατασκευές. Οι τσάντες είναι τόσο προσεγμένες σε σημείο που δεν πιστεύεις ότι φτιάχτηκαν στο χέρι! Αξίζει να τονίσω ότι και οι τιμή τους είναι πολύ προσιτή! Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσεις να στείλεις το μήνυμά σου εδώ και τα κορίτσια της Plexi Bag θα απαντήσουν σε όλες τις απορίες σου.





Και επειδή ένα ολοκληρωμένο φθινοπωρινό look χρειάζεται και το ανάλογο μακιγιάζ, η αγαπημένη μου Λένια Σιδέρη εμπνεύστηκε το makeup look που έχεις μπροστά σου! Αποχρώσεις του καφέ στα μάτια και μωβ-σάπιο μήλο στα χείλη... Στο επόμενο ποστ θα δεις αναλυτικά πως μπορείς να πετύχεις εύκολα αυτό το μακιγιαζ! Stay tuned!
Τα λέμε σε ένα επόμενο post...
Love, K.

Special thanks to:
Photographer: Stalo Sfika  



0 σχόλια