the beadique | rope destination

Καλησπέρα αναγνώστριες της φασο-μπλογκόσφαιρας,

ο Αύγουστος φαίνεται πως έφερε μαζί του και έναν φοβερό καύσωνα, γι΄αυτό με πετυχαίνετε να σας γράφω λίγο πριν ετοιμαστώ για απογευματινή έξοδο (σήμερα θα πάω σε bar/cafe που έχω να επισκεφτώ πολύ καιρό μόνο και μόνο για να πιω το αγαπημένο μου Arizona Green Tea!).

Anyways, στο θέμα μας τώρα! Το τελευταίο καιρό, εκεί που χάζευα στα ιντερνετικά καταστηματάκια και αναζητούσα ένα statement necklace που να εντυπωσιάζει και να ταυτόχρονα να είναι minimal (πράγμα λίγο δύσκολο, αλλά το βρήκα τελικά! χιχι!) παρατήρησα την τάση που φαίνεται ότι εισχωρεί για τα καλά στα καλοκαιρινά μας outfits! Και ποια είναι; Σκοινί σε χέρια και λαιμό φυσικά!

Πάω στοίχημα ότι όλο και κάπου θα έχει πάρει το μάτι σου αυτά τα υπέροχα χρωματιστά statement necklaces με τους sooo chic ναυτικούς κόμπους και τα αντίστοιχα βραχιολάκια με τις μεταλλικές λεπτομέρειες! Εγώ τα ανακάλυψα και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές στο the beadique!

Το the beadique δραστηριοποιείται μέσα από την ιστοσελίδα του facebook και μπορείς να κάνεις τις δικές σου παραγγελίες άμεσα με ένα απλό inbox! Αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι λάτρεψα όλες τις rope καταστάσεις που υπάρχουν στην σελίδα (και να τονίσω ότι θα βρεις μια τεράστια ποικιλία σε ό,τι κι αν ψάχνεις!!).
Μοναδικά κολιέ σε όλες τις χρωματικές αποχρώσεις που μπορείς να φανταστείς, βραχιολάκια με φουντίτσες, αστερίες ή ματάκια και πολλά πολλά σχέδια σε περιμένουν με ένα μόνο κλικ εδώ!

Και φυσικά, πρέπει να σημειώσω ότι τα καλούδια του the beadique δεν τελειώνουν εδώ! Και τι εννοώ;! Τα μάτια σου θα κάνουν καρδούλες όταν αντικρίσεις την τεράστια ποικιλία από καλοκαιρινά σανδάλια για όλα τα γούστα! Θα βρεις σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει είτε προτιμάς λιτές και αέρινες καταστάσεις, είτε είσαι λάτρης του mix&match!

P.S. Και για σένα που είσαι μανούλα και ψάχνεις όμορφα σανδαλάκια για την μικρή αγάπη το the beadique έχει φροντίσει να ικανοποιήσει την ανάγκη σου! Θα βρεις, επομένως, σανδάλια και για μικρές κυρίες!

Λοιπόν, τι περιμένεις;; Τρέξε να κάνεις την δικιά σου αγορά πριν εξαντληθούν τα κομμάτια!

Like the beadique !

Εγώ ξεχώρισα...

















0 σχόλια