17th axdw | tfv Edition (part II)


Hey, fashion voyagers!


Σας είχα υποσχεθεί πως θα έρθει και η συνέχεια του προηγούμενου ποστ πολύ σύντομα!
Let's talk about it, λοιπόν!

Αλήθεια, που είχαμε μείνει;! Ααα ναι, τα fashion shows που ήθελα να παρακολουθήσω τελείωσαν και εγώ αναζητώ την Βερόνικα, fashion contributor της βραδιάς! (Thank you Veroooo!). Την βρίσκω γρήγορα μέσα στο πλήθος και τρέχουμε στην μπάρα των Starbucks.

Πέρσι η Belvedere είχε αναλάβει τα refreshing drinks. Φέτος τα Starbucks μας ετοιμάζουν τα καλύτερα αντιοξειδωτικά- και άγευστα σχεδόν -  ποτά της πόλης. Ναι, όπως καταλαβαίνετε την τιμητική του είχε το green tea και όχι το caramel cream… (σνιφ, σνιφ)

Anyway, τώρα ξεκινάνε τα καλύτερα! Όλοι οι guests του show του Μάκη Τσέλιου περιφέρονται δίπλα μας, αλλά εμείς φυσικά αδιαφορούμε για την παρουσία του Σπαλιάρα που έχει πιάσει την κουβέντα στο διπλανό τραπεζάκι και απλά μένουμε με το στόμα ανοιχτό όταν πέφτουμε face to face με τον Μιλάτο (ναιιιιι κορίτσια, ξέρω ότι με μισείτε απίστευτα!).


Ακολουθούν στιγμές στο κόκκινο χαλί, λίγο στριμωξίδι δίπλα στους Otherview και πολλές πολλές φωτογραφίες! (κάπως σουρεαλιστικά όλα αυτά έτσι;!)

Elena Tsagkrinou, Maria Tagalou, Danai Danaka
Danai Danaka with her parents
George Kyrtatas with Danai Danaka & Veronica Antonakou
Left: Danai Danaka | Right: Veronica Antonakou
Danai Danaka (model)
Having my red carpet moment
Elena Tsagkrinou (Otherview singer) | Maria Tagalou (Stylist) | Danai Danaka (model)
Veronica Antonakou (fashion contributor)
With the model Danai Danaka
Danai Danaka


Left: Danai Danaka | Right: Veronica Antonakou





Το βράδυ μου δεν όμως δεν τελειώνει εδώ… η παρέα μου που αποτελείται από την Βερόνικα (best fashion contributor ever) και  την Δανάη (μοντέλο στο catwalk του Μάκη Τσέλιου) και που φυσικά εκπροσωπεί άνετα το hash tag #youcantsitwithus πηγαίνει για sushi και cocktails, αφού έχει ζήσει όλες τις red carpet moments που της αναλογούν!

Sushi time @Koi Sushi Bar
Martini time @A for Athens Cocktail Bar


Και φυσικά τώρα αρχίζει το κουτσομπολιό! Η Δανάη (ένα από τα πιο γλυκά και ευγενικά μοντέλα που έχω γνωρίσει – πρα-γμα-τι-κά) θα μου δώσει λίγες λεπτομέρειες για την ατμόσφαιρα στο backstage: no catfights, τελικά της δίνουν το ρούχο που ήθελε να φορέσει (και ήταν υπέροχη στην πασαρέλα!) και κάπου κάπου εμφανίζεται το MTV για να πάρει mini interviews. Η συλλογή του Μάκη Τσέλιου έχει αέρα από Dolce&Gabbana, άλλωστε αυτό επιδίωκε και ο σχεδιαστής. Τα μοντέλα λίγο πριν βγουν στην πασαρέλα θυμούνται να περπατούν με τον ρυθμό της μουσικής, όπως τα έχουν συμβουλεύσει όλοι…

Χμμ, είπαμε πολλά ακόμα με τα κορίτσια, αλλά αυτό το ποστ θα βγει υπερβολικά μεγάλο αν συνεχίσω! Πάντως η συζήτησή μου με την Δανάη με έκανε να θέλω περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς είναι η δουλειά ενός μοντέλου και τι κρύβεται πίσω από τα φώτα… Και να είσαι σίγουρη ότι θα λύσω το μυστήριο και εσύ θα έχεις ποστ σ’ αυτό το blog που θα στα αφηγείται όλα!

Ελπίζω να τα πούμε σύντομα! Καλή Ανάσταση my lovely readers! :) 

Big kiss,
K.

0 σχόλια