How to: Bronze Smokey Eyes & Full Face Makeup Look

Γεια σας αγαπημένες μου fashion voyagers 💗


Όπως θα είδατε από τον τίτλο του post σήμερα θα μιλήσουμε για μακιγιάζ και συγκεκριμένα για το makeup look της προηγούμενής μου ανάρτησης, το οποίο επιμελήθηκε η αγαπημένη μου Λένια Σιδέρη!
Η Λένια δημιούργησε ένα bronze look με smokey eyes, γυαλάδες και κοψίματα , ενώ κράτησε τα χείλη σε nude τόνους για να είναι αρμονικό το αποτέλεσμα. Μπορείς να δεις όλη τη διαδικασία του μακιγιάζ στο βιντεάκι παρακάτω, το οποίο φυσικά θα βρεις και στο κανάλι της στο YouTube!


Να σε ενημερώσω ότι το μακιγιάζ μου παρέμεινε στη θέση του για σχεδόν 12 ώρες!! Και αυτό φυσικά οφείλεται στα προϊόντα που χρησιμοποίησε η Λένια!
Το Photo Finish Primer της Smashbox είναι υ-πέ-ρο-χο και σε συνδυασμό με το foundation της Kryolan δημιουργήθηκε μια βάση που έμεινε άθικτη μέχρι να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου. Πραγματικά εντυπωσιάστικα από την διάρκεια αυτών των προϊόντων!
Επόμενο αγαπημένο του μακιγιάζ είναι οι pigment σκιές της Mac και φυσικά το highlighter! Η απόδοσή τους είναι εξαιρετική και μπορείτε να το διαπιστώσετε και μέσα από το βίντεο!
Τέλος, το matte liquid lipstick της Golden Rose παρέμεινε στη θέση του ακόμα και μετά από φαγητό!
Τα συγκεκριμένα κραγιόν της Golden Rose έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση και διάρκεια και είναι εξαιρετικά οικονομικά!

Για να δεις βήμα βήμα πως θα δημιουργήσεις ένα μοναδικό μπρονζέ μακιγιάζ απλά κάνε κλικ στο βίντεο παραπάνω! Ελπίζουμε να σου αρέσει! 💓

Τα λέμε σε ένα επόμενο post...
Love, K.

0 σχόλια