28/10/2011 - Ελλάδα - Το δεύτερο ΟΧΙ !



"Λυπάμαι πολύ. Πρέπει να ντρέπονται. Εγώ ήρθα για να τιμήσω τη Θεσσαλονίκη και κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει η παρέλαση. Εγώ στα 15 μου πολέμησα για την πατρίδα. Δεν μπορούν να με λένε προδότη," είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας φανερά οργισμένος λίγο πριν αποχωρήσει, κάνοντας λόγο για αμαύρωση της επετείου. (απόσπασμα από άρθρο της ιστοσελίδας "Πρώτο ΘΕΜΑ")

Αυτή ήταν η δήλωση λοιπόν, του κ. Παπούλια για τα σημερινά γεγονότα στην επίσημη παρέλαση της Θεσσαλονίκης, η οποία τυπικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Τι ΤΟΛΜΑΤΕ και μας λέτε κ.Παπούλια ;!! Ντροπή ;! ΕΜΕΙΣ ;!! Ή πιστεύατε ότι θα την βγάζατε "καθαρός"  εσείς ;!

"ΚΑΠΟΙΟΙ ;!! " (ή καλύτερα "ορισμένοι" όπως ήταν η ακριβή σας δήλωση.) Εσείς αυτό το ονομάζετε "κάποιοι" ;! 'Η προσπαθείτε να περιθωριοποιήσετε τα σωματεία (τα οποία αντιπροσώπευαν κάθε κοινωνική τάξη και ομάδα - από τους οπαδούς του Ηρακλή μέχρι το σωματείο των εργαζομένων "Βοήθεια στο σπίτι" ) που ξεχύθηκαν στους δρόμους σήμερα για να διαμαρτυρηθούν;!

Ξέρετε τι έχω να πω;! Ντροπή σε ΕΣΑΣ που είχατε το ΘΡΑΣΟΣ να κάνετε αυτή την τόσο "συγκινητική" δήλωση. Και αν η ονομασία προδότης σας θίγει, τότε ας λαμβάνατε θέση στα νέα μέτρα ή ας δίνατε το μισθό σας στον ελληνικό λαό! Όσο για την λέξη "ορισμένοι" να ξέρετε ότι θα την πληρώσετε πολύ ακριβά!



28/10/2011  - Σημαδιακή ημερομηνία!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο λύκειο της Αθήνας που σήκωσε τα μαύρα μαντήλια καθώς περνούσε μπροστά από την κ. Διαμαντοπούλου. Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στους καθηγητές για αυτή την πράξη τους!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον λαό της ΚΡΉΤΗΣ , που έκανε τους επισήμους να κρυφτούν πίσω από την εξέδρα και να αποχωρήσουν με "ελαφρά πηδηματάκια". (Θα θέλαμε πόλύ να βρισκόμαστε στην Κρήτη σήμερα. Δεν ήταν οργανωμένη διαμρτυρία, ήταν η ΟΡΓΗ του λαού!)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα στρατιωτικά σώματα και στα σωματεία που έκαναν παρέλαση όχι μπροστά από τους επισήμους. αλλά μπροστά από τους αγανακτισμένους πολίτες!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον παππού που σήκωσε το πανό "ΜΕΡΚΕΛ = ΧΙΤΛΕΡ"

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους όσους ξεχύθηκαν στους δρόμους σήμερα!!! Μράβο σε εσάς, τον απλό λαό, τους αγανακτισμένους, που φωνάξατε συνθήματα, φορέσατε περιβραχιόνια, σηκώσατε μαύρα μαντήλια, πετάξατε αυγά,  κάνατε αισθητή την παρουσία σας με οποιονδήποτε τρόπο! ΕΣΕΙΣ μας κάνετε περήφανους!!

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΠΑΞΙΩΣΗ σε όσους προσπάθησαν να αποκρύψουν τα γεγονότα, κάτι το οποίο και δεν κατάφεραν προφανώς!!

Παρακολουθώντας την μετάδοση των γεγονότων από το κρατικό κανάλι διαπίστωσα ότι ακόμα και η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης έδειξε ευχαρίστηση με τις εξελίξεις! Και αναρωτιέμαι...που να βρίσκεται άραγε ο κ. Παπανδρέου σήμερα;! Χμμ, μπορεί να τρώει σούσι ή να κάνει κανό ή να έχει στο πρόγραμμά του κάποια άλλη δημιουργική απασχόληση! ΑΦΑΝΤΟΣ !

Δεν θα σχολιάσω άλλο...Τα γεγονότα μίλησαν από μόνα τους ΣΗΜΕΡΑ - 28/10 του 2011 ! (μα τι ειρωνία;!)

Είμαι 16 ετών και ΠΕΡΗΦΑΝΗ που ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ στην παρέλαση της 28ης !

0 σχόλια