Beauty Tips: Enjoy Your Day as Upper East Sider!



Με αναζωογονητικό αέρα φαίνεται ότι μπήκε το νέο έτος και ήρθε η ώρα να τον τιμήσεις δεόντως! Μπορεί το γενικό κλίμα που επικρατεί να μην σε ωθεί στην παραμικρή αλλαγή, αλλά καιρός να κάνεις το renew σου, ξεκινώντας με λίγη δόση αισιοδοξίας παραπάνω! Έτοιμη για μικρές (ή μεγάλες) αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα σου; Smile and begin!

Blake Lively (known as S.)


Λατρεύεις την Blake Lively; Το ίδιο κι εμείς! Και συγκεκριμένα, φέτος θα αποτελέσει πηγή έμπνευσής μας, καθώς το «πακέτο» της τα έχει όλα και συμφέρει, if you know what I mean! (…αν δεν σου λέει κάτι το όνομά της google it NOW! )
Well, θες λίγο από τον αέρα της; Την εντυπωσιακή εμφάνισή της και την αυτοπεποίθηση της;! Θες το ’12 να θυμίζει season από G.G.; Τότε check παρακάτω.














Morning:

  • «Καλημέραααα όμορφη…» η φράση που θα λες στον καθρέφτη σου και έπειτα η μέρα σου θα ξεκινά!
  • Shower! Η μαγική λέξη. Δεν έχεις ιδέα πόσο θα σε τονώσει ένα 5’ λεπτό ντους. (..και όχι καυτό νερό!!)
  • Διάλεξε μια ενυδατική Body Lotion (προτείνουμε με άρωμα φράουλα ή καραμέλα) και χρησιμοποίησε την καθημερινά κυρίως  στην περιοχή γύρω από τα γόνατα και στους ώμους. (Hmm, it smellswonderful!)
  • Βάλε….Ενυδατική κρέμα ημέρας. Μπορεί να αποτελέσει βάση για το make up σου και θα σε προστατεύσει από την ξηροδερμία και το ξεφλούδισμα που συνοδεύει τους χειμωνιάτικους μήνες.
  • Μην ξεχνάς το αγαπημένο σου άρωμα, το οποίο φυσικά πρέπει να είναι ανάλαφρο και σε συνδυασμό με το αποσμητικό και την body lotion σου.


Afternoon:

  • Μόλις έχεις γυρίσει σπίτι από το σχολείο ή την σχολή σου και χρειάζεσαι επειγόντως φρεσκάρισμα. Μια απλή τονωτική lotion με αλόη ή ροδόνερο είναι απαραίτητη! Θα σε αναζωογονήσει, ώστε να είσαι έτοιμη για το υπόλοιπο της ημέρας.
  • Take a snooze! Ο ύπνος το μεσημέρι θεωρείται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ. Ακόμα και ένα 30λεπτο μπορεί να σε κάνει να λάμπεις όλο το απόγευμα! + θα έχεις απίστευτη ενέργεια για όλες σου τις δραστηριότητες!

Night:


Μια ακόμα μέρα έφτασε στο τέλος της. Όσο κουρασμένη και αν αισθάνεσαι δεν πρέπει να παραλείψεις:
Hooverphonic - "The Magnificent Tree"

  • Το ντεμακιγιάζ. Χρησιμοποίησε ειδικά υγρά μαντηλάκια για γρήγορο καθάρισμα. (όσο κουρασμένη και αν είσαι… ΠΡΕΠΕΙ!)
  • NIVEA στα ποδαράκια και καλτσούλες γρήγορα! (Χμμ, τι απαλά!)
  • Αϋπνίες;! Ποτέ ξανά! Διάβασε ένα βιβλίο, άκου μουσικούλα και θα κοιμήθείς σαν πουλάκι! (Καλό είναι να αποφεύγεις την τηλεόραση και τον υπολογιστή τουλάχιστον μια ώρα πριν πέσεις στο κρεβάτι, καθώς σου δημιουργούν υπερένταση.)
  • Αναθεώρηση της μέρας που πέρασε! Σκέψου τις ωραίες στιγμές της ημέρας και διέγραψε αυτές που σε αναστάτωσαν! Το βράδυ είναι μια πολύ καλή ώρα για την λήψη αποφάσεων επίσης!


 Αυτά από εμάς προς το παρόν! Χρησιμοποίησε τις συμβουλές μας…and let us know

Good luck being S.

0 σχόλια