Avon: Viva by Fergie | Review

Η αλήθεια είναι πως ποτέ ως τώρα δεν είχα δοκιμάσει κάποιο προϊόν της Avon και αυτό γιατί απλά ποτέ δεν έτυχε να με πλησιάσει κάποια αντιπρόσωπος! Πριν από μερικές μέρες όμως, η Μαρία έκανε την αρχή και με το δωράκι της κατάφερε να με κάνει να λατρέψω την εταιρία!



Στο δεματάκι μου, λοιπόν, βρήκα ένα υπέροχο άρωμα! Και όταν λέω υπέροχο το εννοώ! Πραγματικά, δεν περίμενα πως θα μπορούσε να με ενθουσιάσει τόσο το Viva by Fergie κι όμως τα κατάφερε!
Η μυρωδιά του είναι τόσο ελκυστική και αποπνέει μια τρυφερή και ταυτόχρονα δυναμική θηλυκότητα.. Κάτι τόσο αντισυμβατικό!




Ακόμα και το μπουκαλάκι είναι φανταστικό! Σε εμένα εκφράζει την έντονη, τολμηρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση προσωπικότητα της Fergie.. Με λίγα λόγια είναι ένα άρωμα για γυναίκες που χαράζουν την δική τους πορεία χωρίς περιορισμούς!

Κι ας μιλήσουμε λίγο για τα συστατικά του...
Χμμ, θα σου πω πως υπάρχει μια αισθησιακή αντιπαράθεση ανάμεσα στην γοητεία που προσδίδουν τα δροσερά βότανα, τα οποία αναμειγνύονται με λεβάντα και το δελεαστικό χαρακτήρα του μυστηριώδες vetiver!
Ο συνδυασμός βοτάνων, περγαμόντο, λεβάντας, λευκού ναρκίσσου,vetiver, ξύλων suede και musk (!) δεν θα μπορούσε να είναι πιο εκρηκτικός, στο εγγυώμαι!

Στο προτείνω ανεπιφύλαχτα και μην σκεφτείς καν την τιμή καθώς η ενδεικτική τιμή πώλησης για την Καμπάνια 14 είναι μόλις 21.40!

Να σου πω επίσης πως η συνεργασία μου με την Μαρία ξεκίνησε πολύ όμορφα και γι' αυτό δύο δωράκια από την Avon περιμένουν να γίνουν δικά σου! Με ένα κλικ εδώ  μπορείς να πάρεις κι εσύ μέρος στο giveaway μας!! Πες τώρα ότι με αγαπάς πολύ και περιμένεις με ανυπομονησία να μάθεις περισσότερα για την αγαπημένη μας Avon! (μην ανησυχείς, θα μάθεις σίγουραααα!)

Για να παραγγείλεις τα αγαπημένα σου Avon προϊόντα και να έχεις την καλύτερη εξυπηρέτηση και tips ομορφιάς κάνε κλικ εδώ και επικοινώνησε με την διαχειρίστρια της σελίδας, την γλυκιά Μαρία!  

Εσύ έχεις δοκιμάσει τα καλούδια της Avon;! Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο προϊόν;
Περιμένουμε να ακούσουμε τις εντυπώσεις σου! xxx


0 σχόλια