Prints Love Celine Paris or How To Wear Prints

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες, περαστικούς ή μόνιμους αναγνώστες!

Σάββατο σήμερα και στο νησί της Ρόδου η θερμοκρασία βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα! Το αεράκι, όμως, συνεχίζει να μας δροσίζει! Γι' αυτό σου έχω την πιο stylish λύση για τα απογεύματα που νιώθεις την ατμόσφαιρα λιγάκι πιο ψυχρή!

Τι άλλο;! Prints φυσικά! Η μανία του καλοκαιριού! Στα συνιστώ σε κολάν και φορέματα. Εγώ πρόσφατα αγόρασα το δικό μου printed κολάν και πιστεύω πως ήταν απ' τις καλύτερες αγορές ever! Και αν σου φαίνεται πολύ φορτωμένο το look και είσαι κάπως διστακτική, τότε να σε ενημερώσω πως η γλυκιά μας Cara Delevingne δήλωσε πως τα λατρεύει!

Τα χρώματα του printed κολάν μου, είναι βέβαια σε απαλές αποχρώσεις και η βάση του είναι το λευκό. Όχι, δεν θα φορούσα κάτι πιο έντονο σε prints. Όσο όμορφα και να είναι για μένα υπάρχει και ένα όριο, ώστε να διατηρήσω τον chic αέρα στο street style.
Προσδίδω μια έντονη πινελιά κίτρινου με τα καινούργια μου σανδάλια (που τα ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά!). Ξέρεις, το κίτρινο είναι το αντίστοιχο μαύρο για το φετινό καλοκαίρι, οπότε μην παραλείψεις να έχεις ένα yellow piece στην ντουλάπα σου!

Και φυσικά, το κερασάκι στην τούρτα για αυτό το outfit ποστ δεν είναι το statement necklace που ερωτευτήκατε όλες οι fb fans και γεμίσατε το inbox μου με ακριβώς την ίδια ερώτηση: Από που το αγόρασες;;;
Κορίτσια, το βρήκα στα Pull&Bear! Τρέξτεεεεεε!

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας! Το κερασάκι στην τούρτα γι' αυτό το ποστ δεν είναι τίποτα άλλο από το δικό μου και handmade (να το τονίσω αυτό - I'm proud!) Celine Paris t-shirt!
Το t-shirt που έχει κάνει κυριολεκτικά πά-τα-γο στον φασοκόσμο! Το βλέπεις σε fashion editors, σε μοντέλες, σε bloggers...είμαι σίγουρη πως η κοπέλα στην γραμματεία της Vogue UK το φοράει κι αυτή!
Γι' αυτό κι εγώ, αφού δεν το έβρισκα πουθενά στην Ρόδο και επηρεασμένη από το πρώτο και πετυχημένο μου DIY, είπα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου again! Αλλά αυτά θα τα συζητήσουμε σε ένα επόμενο ποστ που θα σου δείχνω πως να το φτιάξεις μόνη σου!
Anyways, αν προτιμήσεις τα prints φρόντισε το top σου να είναι μονόχρωμο και δώσε έμφαση στα αξεσουάρ.

Ουφφφ, σου έγραψα πολλά σήμερα! Ελπίζω να σε βοήθησα! Περιμένω να ακούσω σχόλιά σου εδώ ή στην όμορφη παρεούλα μας στο facebook!

P.S. Η φωτογράφιση έγινε στην είσοδο του λιμανιού της Ρόδου, στο Μαντράκι. Υπέροχη θέα έτσι;!

Big kiss







 I'm wearing: Pull&Bear necklace/ Zara sandals/ Pull&Bear printed pant/ Celine Paris t-shirt




12 σχόλια

  1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ OUTFIT!!ΚΑΙ Μ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΨΕΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ!!!:) ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Θ ΠΕΡΙΜΕΝς ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ..!!:p ΑΝ ΘΕΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΟΥΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!!!ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑΑ!!! :) :)

    xoxo stefania :)
    https://www.facebook.com/pages/Colorfulblast/426217220765719?ref=br_rs
    http://colorfulblast.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Στεφανία!! Νομίζω πως θα ενθουσιαστείς με το DIY ποστ!!
      Θα χαρώ να μας επισκεφτείς ξανά και εγώ σίγουρα θα τσεκάρω το blog σου!

      Φιλιάάάά!

      Διαγραφή
  2. Amazing pics and look!!!!!
    Would you like to follow each other?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Wow, I love your leggin. Really, I have the dress with same pattern! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή