The IT Uni Look | How to be stylish at university

Δεν ξέρω γιατί, αλλά πιστεύω πως αυτό το look ταιριάζει απόλυτα με τον τίτλο παραπάνω! Ναιι... ή όχι;! Ναι, ναι ταιριάζει! Και καταρχάς, καλησπέρααααα fashion voyagers

Το καλοκαιράκι πλησιάζει - και η εξεταστική μαζί - αλλά no worries, έχεις ένα μήνα ακόμα μπροστά σου για να πάρεις το παρεάκι σου και να τρέξετε στην πλησιέστερη παραλία (τρέμεεε Γύθειοοο!). Εγώ προς το παρόν απολαμβάνω την συννεφιά της εξωτικής Πελοποννήσου και τρέχω σε σχολή-σπίτι-εργαστήριο-σχολή-σπίτι. (ναι, εσύ που με ακολουθείς στο instagram ξέρεις πως σε δουλεύω!) 
Anyways, μπορεί εδώ να έχει συννεφιά και διάβασμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε διάθεση στο πάτωμα! Όχι, φυσικά! Πήραμε την κολλητή μας χθες που λες και πριν βγούμε για καφεδάκι τραβήξαμε και μια δυο φωτογραφίες, έτσι ενδεικτικά, για να σου δείξω τι εστί το πιο άνετοοοο και baggy και hipster και...και..και.. το πιο τέλειο τελοσπάντων look που μπορείς να φορέσεις στο πανεπιστήμιο. Προσωπικά το λατρεύω, γιατί είναι υπερβολικά cozy, χρωματιστό, αεράτο (ιδανικό για τα σκαμπανεβάσματα των τελευταίων ημερών) και δεν σε αποτρέπει απ' τον καφέ που θα πεταχτείς να πιεις μετά την σχολή με την παρέα σου. 

Μα πες μου τώρα... η printed παντελόνα δεν κλέβει την παράσταση; Τα prints είναι must κομμάτι της φοιτητικής σου γκαρνταρόμπας. Και ένα cropped top επίσης! Ααα και εκείνα τα γυαλιά ηλίου, μην ξεχνάς να τα βάλεις στην τσάντα σου!
Είδες;! Με 3 απλά βήματα δημιουργείς ένα πολύ όμορφο και νεανικό outfit, χωρίς να φαίνεται ότι το έχεις προσπαθήσει για να πετύχεις το αποτέλεσμα!

Εσύ τι φοράς εκείνες της μέρες (που δεν θα σε πετύχουμε με φόρμα) στη σχολή σου; Βγάλε την δικιά σου #selfie (και μη) και πόσταρέ την στο instagram με το hashtag #unistyle ! Οι φωτογραφίες με τα περισσότερα likes θα δημοσιευτούν στην σελίδα μου στο facebook και εσύ θα γίνεις μια famous fashion voyager (kidding! ποτέ δεν ξέρεις βέβαιαααα..) 

Μέχρι το επόμενο blogpost... ελπίζω να ζω για να τα ξαναπούμε (..aka η φυσιολογία με περιμένει..)

Love,
K.








I'm wearing: Monki Top // Mango Pants // Mango Jacket // Converse All Star Sneakers 


Photo credits: Maria Logdanidou

0 σχόλια