My Mini Chic Story

..ή η Κατερίνα στον υπέροχο κόσμο του Mini Chic Bubbly Drink! *wink*

Φαντάζομαι πως οι τελευταίες δημοσιεύσεις μου στα social media σε προετοίμασαν για το νέο project που θα με δεις συμμετέχω!
Πριν από μερικές βδομάδες έλαβα να πανέμορφο ροζ κουτάκι με χρωματιστικές κορδελίτσες (ναι, αυτό που είδες στο instagram!) γεμάτο με πολλά πολλά μπουκαλάκια και λαχταριστά μπισκοτάκια φτιαγμένα με αγάπη από το ilovecupcakes.gr, το οποίο συνοδευόταν από ένα σημείωμα που μου ανακοίνωνε πως έγινα επίσημα μέλος των #minichicbloggers *καρδούλες παντού*
Αποστολή μου, λοιπόν, να σου γνωρίσω το νέο it drink που κυκλοφορεί στον φασοκόσμο!

Το Mini Chic είναι ένα κοκτέιλ αφρώδη οίνου με αρώματα αγριοβατόμουρου - με λίγα λόγια μυρίζει άνοιξη! #springvibeson
Θα το βρεις κλεισμένο σε ένα μίνι μπουκαλάκι σαμπάνιας  - ναι, ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που ενθουσιάζονται απ' την συσκευασία! - και με το που το ανοίξεις η μυρωδιά των raspberries θα σε κάνει να θες το δοκιμάσεις αμέσως! Έχει έντονη γεύση και 6% alcohol.
Feel free to taste it ladies!

Εγώ πάντως πέρασα υπέροχα καθ' όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης και των γυρισμάτων για το project  - just to know φοράω ρουχαλάκια απ' το Marmalady Clothing Bar σε περίπτωση που δίνεις thumbs up στο outfit -  καθώς είχα μαζί μου την κολλητή μου και πολλά μπουκαλάκια Mini Chic!

Το δικό μου Mini Chic Story είχε πολλές φυσαλίδες, φρου φρου και αρώματα, χαμόγελα σε κατακόκκινα χειλάκια, love vibes παντού τριγύρω μου και μια μεγάάάάλη girlie δοση!
Κάνε κλικ στο βίντεο και θα το διαπιστώσεις και μόνη σου!


Ανυπομονώ να ακούσω τα σχόλιά σου!
Big kiss,
K.









Photographer: George Zorbas
Resort: Melies Hotel, Sparti

0 σχόλια