Summer accessories – Just Girlie and Hippy

Επιτέλους καλοκαίρι! Ο Ιούνιος έφυγε για τα καλά και το θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη!Καιρός να ανανεωθείς και να τραβήξεις την προσοχή πάνω σου φορώντας τα πιο καλοκαιρινά accessories! Το feed-in πάντα ενημερωμένο σου προτείνει ιδιαίτερα καλοκαιρινά κοσμήματα για να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό style! Είσαι έτοιμη; Ρίξε μια ματιά παρακάτω!


HmmIt smells like summer! Ό,τι πιο ιδιαίτερο μπορείς να φορέσεις στο πρωινό σου windows shopping και στον καφέ σου, στην απογευματινή σου βόλτα στο νησί ή στο κέντρο της πόλης, ακόμα και στο beach bar το βραδάκι!

Το φετίχ σου φυσικά, θα είναι τα super girlie σκουλαρίκια σου (προτείνουμε κρεμαστά)! Έντονα χρώματα,παράξενα σχέδια, ποικιλία υλικών και αν είναι homemade ακόμα καλύτερα! Στο Μοναστηράκι θα βρεις στα λεγόμενα ‘’χαντράδικα’’ όλα τα υλικά που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις τα δικά σου κοσμήματα πολύ εύκολα (μόλις βρήκαμε δωράκι για τα b-day της κολλητής!).



Τα παραπάνω homemade σκουλαρίκια βρήκαμε στο κατάστημα :κοσμήματα ‘’Φεγγαρόπετρα’’, Μυτιλήνη, Ερμού 148
Αν πάλι τα θέλεις έτοιμα, για εμάς στην Ρόδο προτείνουμε μια βόλτα στην Παλιά Πόλη αλλά και στο κέντρο της πόλης! Κάναμε μια έρευνα αγοράς, λοιπόν, για σένα και δες τι βρήκαμε στα αγαπημένα σου καταστήματα!
Colours Accessories :
Η μέση τιμή είναι τα 4.90 ευρώ και αν επισκεφτείς άμεσα το κατάστημα θα επωφεληθείς από έκπτωση -30% στα πιο hot summer accessories!
Dress STYLISH | Dress HIPPY | Dress SUMMER





0 σχόλια