2ο Φεστιβάλ Συγκροτημάτων Σύγχρονης Νεανικής Μουσικής Δημιουργίας – ΡόδοςΤο είδαμε πέρσι, με μεγάλη επιτυχία, το είδαμε και φέτος και φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις! Στις 25 και 26 Ιουνίου το φεστιβάλ έλαβε χώρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την στήριξη του Μουσικού Σχολείου Ρόδου στο νησί της Ρόδου. Οι συμμετοχές ήταν πολυπληθείς, με ποικιλία μουσικών ειδών και αρκετά συγκροτήματα να μας εκπλήσσουν ευχάριστα!

Τραγουδήσαμε,χτυπηθήκαμε, ροκάραμε και το κυριότερο, δείξαμε πόσο δημιουργική μπορεί να είναι τελικά η νεολαία! Αν βρέθηκες εκεί σίγουρα θα ενθουσιάστηκες! Δεκάδες έφηβοι αλλά και μεγαλύτεροι έδωσαν το παρόν. Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και η ατμόσφαιρα σχεδόν πανηγυρική κάθε φορά που ανέβαινε στην σκηνή ένα νέο συγκρότημα! Παράλληλα, το φεστιβάλ είχε και οικολογικό χαρακτήρα καθώς στο χώρο της πρώην Νομαρχίας, όπου πραγματοποιήθηκε, υπήρχαν ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος σ’ αυτές τις δύο υπέροχες μουσικές βραδιές! We had a great time! Ελπίζουμε να σας δούμε όλους next year!
Until then… Think Positive | Dream | Sing


Τα συγκροτήματα που συμμετείχαν:

Delictum
Crossroads
Amfiphony
D.I.M WAY
Κατσάνος Φώτης
Μπουλούκι
Μουσικό Σχολείο
Crimson Eyes
Animos
Πλάκα μου κάνεις τώρα
Somnium
Ονείρωξη
Θέατρο Σκιών
Sticks & Stones

MixedNuts
Άβαλον
TheGKExperience
Το κάνουμε σωστά
Παπακωνσταντίνου Γιώργος
Watts up6
ZOUROU
Just Saying
Μούτονς
AXID
Self Immolation
Gradior


2 σχόλια