DIY: Turn your Jeans into stylish Shorts | Step by Step

Τελευταία τα DoItYourself videos είχαν γίνει η μεγάλη εμμονή μου! Δικαιολογημένα άλλωστε, αφού έβλεπα πόσο εύκολα, σε ελάχιστο χρόνο και με μηδενικό τις περισσότερες φορές κόστος, μπορεί κανείς να φτιάξει μοναδικά πραγματάκια!
Τις προάλλες λοιπόν, ήθελα απεγνωσμένα να αποκτήσω νέο jean σορτσάκι! Μετά όμως από μια μεγάλη βόλτα στα μαγαζιά, γύρισα σπίτι πτώμα και πολύ απογοητευμένη, αφού το σορτς που έψαχνα δεν υπήρχε πουθενά! Έλα όμως που το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι, γι' αυτό η τρελή και απόλυτα δημιουργική ιδέα των DIY πέρασε απ' το μυαλό μου και αποφάσισα να την επιχειρήσω!

Σ' αυτό το ποστ θα μάθεις πως να φτιάξεις το δικό σου σορτσάκι σε λιγότερο από 15 λεπτά!
Θα χρειαστείς ένα μεγάλο ψαλίδι, έναν στυλό, έναν χάρακα και φυσικά το παλιό σου jean!

Step 1
Διάλεξε το jean που θα ανανεώσεις! Φρόντισε το ύφασμά του να μην είναι πολύ σκληρό, ώστε να μπορείς να το κόψεις εύκολα με το ψαλίδι!



Step 2
Διάλεξε το μήκος που θέλεις να έχει το σορτς σου! Καλό θα ήταν να το κόψεις λίγο πιο μακρύ απ' αυτό που επιθυμείς, ώστε να έχεις το περιθώριο να γυρίσεις τις άκρες για να γίνει πιο stylish!





Step 3
Χάραξε το μήκος στο οποίο θα κόψεις το jean.



Step 4 
Προσεκτικά κόψε το πρώτο "πόδι" και συνέχισε με το δεύτερο! (Αν καταφέρεις να κόψεις και τα δύο ταυτόχρονα τότε είναι ακόμα καλύτερα!)



Step 5
Δοκίμασε το σορτσάκι και γύρισε τις άκρες του ώστε να μην φαίνονται οι κλωστές!



Step 6 
Αν έχεις μια καλή μαμά σαν την δικιά μου ή ξέρεις η ίδια από ραπτική μπορείς να κάνεις τις άκρες να μην ξεφτίζουν και να το ράψεις στην εσωτερική και εξωτερική πλαϊνή τσάκιση, ώστε να μη σου χαλάει το γύρισμα!

Ταράάάά! Το νέο μου jean σορτς είναι έτοιμο και όλες οι φίλες μου με ρωτάνε από που το αγόρασα!
Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες μην διστάσεις να μου στείλεις inbox στην σελίδα του blog στο facebook!
Αυτό είναι το πρώτο μου DIY post! Ελπίζω να σε βοήθησα! Feel free to comment!


Kisses xxx 

1 σχόλια