Papoutsia-online.com | Booties for the win!

Καλησπέρα και καλό μήνα fashion voyagers!

Ο Δεκέμβρης μπήκε βροχερός και παγωμένος -  όπως ακριβώς πρέπει να είναι -  και εμείς εδώ είμαστε σε πολύύύ καλό mood! Εσύ;!

Σήμερα, όσο θα απολαμβάνω τον νες μου (που btw κατάφερα επιτέλους να τον φτιάξω μ' αυτή την τέλεια κρεμώδη υφή!) θα σου μιλήσω για την τελευταία μου αγάπη, η οποία προστέθηκε στην ντουλάπα μου πρόσφατα! 

Ο λόγος φυσικά στα black Refresh booties από το papoutsia-online.com, ένα site στο οποίο θα βρεις αγαπημένα brands σε super duper τιμές!! (Απλά αναφέρω ότι το ζευγάρι που θα δεις παρακάτω ήταν κατά 20 ευρώ ακριβότερο σε γνωστή αλυσίδα υποδημάτων!) 

Μπορώ να πω πως έχω υιοθετήσει την νέα τάση των booties και δεν το μετανιώνω! Είναι άνετα και τα φοράω ατέλειωτες ώρες στην σχολή, αλλά και στην βραδινή μου έξοδο σε εκείνο το alternative μπαράκι που αγαπώ! Στο παρακάτω outfit τα συνδύασα με το αγαπημένο μου light blue skinny jeans, Gremlins t-shirt και navy blazer! So simple, so chic!

Tip: Για να απογειώσεις ακόμα και το πιο απλό look, απλά συνόδευσέ το με το αγαπημένο σου blazer! Θα με θυμηθείς..!

Αν θες να γίνουν δικά σου αυτά τα αξιολάτρευτα μποτάκια το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς το papoutsia-online.com, να κάνεις την παραγγελία σου και εντελώς δωρεάν (ναι, δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής! wiiiihaaa!) θα φτάσει στην πόρτα σου το αγαπημένο σου ζευγάρι! 

Περιμένω το σχόλιό σου και σύντομα θα ανέβει νέο videάκι μου στο youtube με πολλά new entries..!

Love,
K.
xxx









Don't forget: Κάνε like εδώ & εδώ για να μαθαίνεις πρώτη όλες τις τελευταίες ενημερώσεις από το papoutsia-online.com και το The Fashion Voyage!


I'm wearing: Pull & Bear Skinny Jeans | Zara t-shirt | Benetton Blazer | Refrest Booties (papoutsia-online.com)

Special thanks to my bestie Fay for the great shoots! 

0 σχόλια