PerfectDress.gr | New 50's on my mind

Ίσως φταίνε οι ηλιόλουστες μέρες του Μάρτη, ίσως ότι είναι Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο μου κλείνει ήδη το μάτι... ίσως πάλι να φταίει αυτό το cocktail party που ετοιμάζομαι να πάω απόψε - η πρόσκληση αναφέρει κάτι για soul & funky μουσικές και εγώ σκέφτομαι ήδη πως θα παραγγείλω το martini μου dry και με gin. (Αα δεν το ξέρες;! Μια σωστή blogger πίνει πάντα Martini, το cocktail του Manhattan ή του James Bond για πολλούς, το cocktail που σερβίρεται σ΄αυτό το elegant ποτήρι με την νοστιμότατη ελιά για μένα (!) )

Anyways, που ήθελα να να καταλήξω όμως... Και το σημερινό outfit post είναι ιδιαίτερο.. ή καλύτερα για ιδιαίτερες περιστάσεις! Θα το φορούσα στην σημερινή βραδινή μου έξοδο σίγουρα! Μαύρο φόρεμα με δαντελένια λεπτομέρεια στο μπούστο και στην πλάτη και χαμηλά πέδιλα που αστράφτουν (συνδυασμός που σκοτώνει γλυκά!). Ένας "μοντέρνος" 50's αέρας πλανιέται στην ατμόσφαιρα.. τον νιώθεις, έτσι;

Φτιάχνω όμορφες και ανάλαφρες μπούκλες στα μαλλιά μου και πετυχαίνω αυτό το επιμελώς ατημέλητο look. Δεν ξεχνώ να τα φέρω όλα προς στην μία πλευρά, αφήνοντας 1-2 τούφες ανέμελες και στην άλλη. Έτσι, για να είμαι όσο πιο φυσική μπορώ!

Φεύγοντας απ' το σπίτι (έχουμε cocktail party είπαμε!) διαλέγω να πάρω μαζί μου έναν vintage λουλουδάτο φάκελο, στις αποχρώσεις του γκρι παρόλ' αυτά! Σαν να αγγίζω δαντέλα καθώς τον αρπάζω..

Κοιτάζομαι στον καθρέφτη, μου χαμογελώ και... ουπς, ξέχασα να φορέσω το επιβλητικό δαχτυλίδι μου! Καλό βράδυ Παρασκευής fashion voyagers!

Love,
K.

Η φωτογράφιση έγινε παρέα με το www.perfectdress.gr. Την φωτογραφία επιμελήθηκε ο Κώστας Λιάκος. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο το team. (Δες το backstage videάκι μας εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=hZMTz7bxN-I )





Dress: Buy HERE
Shoes: Buy HERE
Bag: Buy HERE
Ring: Buy HERE

0 σχόλια