The Fashion Voyage for FAVELA | Glam's got name

Την περίμενα καιρό αυτή την φωτογράφιση! Και αυτό όχι μόνο γιατί θα φορούσα τα αγαπημένα μου Jeffrey Campbell & MINKPINK, αλλά γιατί θα είχα μαζί μου και ένα team από επαγγελματίες γεμάτους όρεξη για δουλειά! Ο λόγος φυσικά στην φωτογράφο Κατερίνα Πετρούτσου και στην make up artist Κατερίνα Βλάχου που τις ευχαριστώ πάρα πολύ για την εξαιρετική δουλειά τους και την υποστήριξή τους!

Μαζί το με το Κατερινο-team, βρεθήκαμε λοιπόν, στον ζεστό και άκρως fashionable χώρο του FAVELA στο Κολωνάκι. Αν βρεθείς κι εσύ ποτέ εκεί (φρόντισε σύντομα, γιατί έφτασε η νέα collection!) να ξέρεις πως θα σε υποδεχτούν πολύ θερμά η Ζέτα και ο Αγγελής και θα σου δώσουν σίγουρα τις στυλιστικές τους συμβουλές! 

Το πρώτο outfit post (υπομονή.. έρχονται άλλα δύο!) έχει μια δόση υπέρμετρης glamουριάς θα έλεγα! Κάτι από το cropped top με τις παγέτες, κάτι από το χρυσό σορτς, κάτι από τα Jeffrey Campbell πέδιλα (με την τετραγωνισμένη μύτη που τόσο λατρεύω!!)... εε πιο glam blogpost δεν έχει δημοσιευθεί πιστεύω! 

Ας σου μιλήσω λίγο όμως για το outfit.. Μιας και είχα μπροστά μου αρκετά stands με ρούχα κάθε είδους, είπα να διαλέξω αρχικά αυτά που θα φτιάξουν το ιδανικό look για εκείνο το βράδυ που θα βγεις να πιεις το cocktail σου στο αγαπημένο σου rooftop bar! (αν ζητάς το δικό μου αγαπημένο, ψηφίζω 360degrees). Προσωπικά έχω αφήσει πίσω μου την μόδα των cocktail dresses και αναζητώ πιο εναλλακτικά και ιδιαίτερα looks! Γι' αυτό και προτίμησα να φορέσω τα girly και alternative MINKPINK και να τα συνδυάσω με τα εξτρεμιστικά Jeffrey Campbell! 

Επέλεξα να δώσω έμφαση στο σχέδιο και όχι στο χρώμα, αφού το βραδινό look κρύβει σχεδόν πάντα μια δόση επιβλητικότητας και πρέπει να έχει αυτό το κάτι "σκοτεινό" και μυστηριώδες! Το χρυσό σορτς σε βγάζει από την μονοτονία του μαύρου και σου δίνει έναν πιο chic αέρα. 

Όσο για το μακιγιάζ μου..; Γήινοι τόνοι στα μάτια και έμφαση με έντονο χρώμα στα χείλη.

Kisses,
Love K.




 You can buy online my whole outfit HERE.


Αν θες να επικοινωνήσεις με την Κατερίνα Πετρούτσου ή την Κατερίνα Βλάχου στείλε μήνυμα στο feedinsite@gmail.com και θα σου δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες. 


0 σχόλια