TheFashionVoyage x Perfectdress.gr | What happens in Plaka stays in Plaka

Σάββατο πρωί στην ταράτσα μιας όμορφης γειτονιάς της Πλάκας! Ο ήλιος καυτός και η διάθεση στα ύψη. Εκεί, λοιπόν έγινε η πρώτη μας φωτογράφιση με το PerfectDress.gr !

Στυλίστρια η γλυκιά Βίκυ, φωτογράφος ο αγαπημένος Κώστας Λιάκος και ο Λευτέρης με την κάμερα στο χέρι να αποθανατίζει όλες τις backstage στιγμές! Υπέροχο team και υπέροχο το αποτέλεσμα όπως θα δείτε..! 

Μιας και ο Μάρτης μας κάνει χαδιάρικα παιχνίδια με τις ζεστές και ηλιόλουστες μέρες του αποφάσισα να διαλέξω ένα γήινο και ανοιξιάτικο πρωινό look! Το φόρεμά μου θυμίζει κάτι από βαθύ μπλε της θάλασσας και η λεπτομέρεια στο μπούστο προσδίδει ένα ύφος chic - τόσο όσο επιβάλλει η πρωινή μου βόλτα! Τα πέδιλα (που τόόόσο αγάπησα) είναι φυσικά σε nude απόχρωση (και μπορντό pedi για αντίθεση που σκοτώνει γλυκά!) και μου προσδίδουν αρκετούς πόντους αυτοπεποίθησης!
Ολοκληρώνω το look μου με την υπέροχη και με λίγη δόση shimmer (!) τσαντούλα που βρήκα στο αγαπημένο μου e-shop και προσθέτω αυτή την διακριτική χρυσή λεπτομέρεια στα δάχτυλά μου! (ξέρετε πόσο λατρεύω αυτά τα double rings..)

Η άνοιξη έφτασε για τα καλά και οι σκούρες αποχρώσεις και τα βαριά υφάσματα δεν έχουν χώρο στην ντουλάπα σου πλέον. Εγώ σου προτείνω το ιδανικό ανοιξιάτικο πρωινό look για το γραφείο, το lunch break ή ακόμα και το date σου! ;) Τι λες; Θα το τολμήσεις;





Και μην ξεχάσεις να δεις το bakstage video της φωτογράφισης...!



Όλο το outfit έχει επιμεληθεί το Perfectdress.gr.
Θα βρεις...

2 σχόλια