Cat Eye Nails | Το trend του χειμώνα




Hello my beautiful girls and ladies! 💗

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που έγινε beauty post στο The Fashion Voyage.. Συνήθως συζητούσαμε τα πάντα περί ομορφιάς, μαλλιών κτλ κτλ στο κανάλι μου στο YouTube, το οποίο "αναδιοργανώνω" αυτή την περιόδο για να αποκτήσει έναν νέο χαρακτήρα! Οπότε πλέον θα έχουμε και beauty και lifestyle θεματολογία στο blog! (yeeeah ✌)

Και μετά από αυτό τον μικρό - αλλά απαραίτητο - πρόλογο ας μπούμε στο θέμα μας...
Μέχρι τώρα ήξερες το "cat eye" makeup (eyeliner), τα "cat eye" γυαλιά ηλίου... ώρα να μάθεις και τα Cat Εye nails λοιπόν!
Νέο trend του φετινού χειμώνα στα νύχια και ομολογώ πως για μένα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά (ναι, ερωτεύομαι και nail art techniques! 💅👀). Επιλέγοντας τον κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων μπορείς να πετύχεις ένα extra shiny ή ένα πιο "quiet"αποτέλεσμα! Εγώ ακόμα ψάχνω το χρώμα που θα επιλέξω... θέλω κάτι κλασσικό, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό, γιατί πλησιάζει η μέρα της ορκομωσίας μου και η περίσταση απαιτεί να είμαι classy και fabulous απ΄την κορυφή ως τα νύχια!

Anyways, ρίξε μια ματιά στα σχεδιάκια που βρήκα παρακάτω για να πάρεις ιδέες για το επόμενο manicure σου! Αν έχεις κι εσύ να μου προτείνεις κάτι θα χαρώ να δω μήνυμά σου 💕

Love,
Κ.





 

*images via Pinterest.com*


0 σχόλια